Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PHILIPS -хотелски режим
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fikret
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 24, 2007 14:25    Заглавие: PHILIPS -хотелски режим Отговорете с цитат

Шасито е ANUBIS B AB с радио.Процесора е CV6109NB.Каналите са до 32.Как се премахва хотелския режим на това шаси.Модела е 17HT1340/20Z
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Чет Май 24, 2007 15:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Контролни точки 61 и 62 накъсо за влизане в сервиз. Опция 2 - трябва да се види хотел. Има включено изключено. Поне това чета от сервизното.
ivpav
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Чет Май 24, 2007 16:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно с този модел с радио съм си имал проблем,че се настойваше само когато е в сервиз.Не знам попадали са ми само два и винаги съм ги комбинирал са други дето чакат за части,да не се разправям с тях.Хубаво е ако колегата се оправи с ТВ-то да го сподели за протокола.Пък дет са вика,ако научим овреме догодина за някое събиране,може и да почерпим Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fikret
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 24, 2007 17:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Засега нищо не мога да споделя.При окъсяване на 61 и 62 при рабтещ телевизор не влиза в сервиз, ако ги окъся и включа телевизора,тогава цвета на графиката се сменя, от син става зелен ,изписва welcome ,и след като изчезне този надпис, oстава едно S и толкова , не се променя нищо.Дали дистанционното му не е оригинално ,пък го носят заедно стелевизора.
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 24, 2007 17:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Това означава ли че нямаш сервизно? Да пращам на пощата ако трябва? Видяха ми се доста страници за да го изчета подробно.
evgevg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Чет Май 24, 2007 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Така пише,че се появява S пробвай после като натиснеш Vol+ и P- на локалната клавиатура.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fikret
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 25, 2007 8:34    Заглавие: Отговорете с цитат

mitachi написа:
Това означава ли че нямаш сервизно? Да пращам на пощата ако трябва? Видяха ми се доста страници за да го изчета подробно.
Ако буквата S която е на екрана означава че съм в сервиз да ,но по-нататък нищо не мога да променям ,и би било добре да ми изпратиш сервизното да се пообразовам малко.
evgevg написа:
Така пише,че се появява S пробвай после като натиснеш Vol+ и P- на локалната клавиатура.
Няма ефект от тази комбинация.
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 25, 2007 9:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Трябва да е в пощата вече.
fikret
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 25, 2007 16:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на mitachi .но засега съществено не можах да напредна.Това сервизно е ANUBISBAA,а тук е ANUBISBAB и явно имат разлика понеже по начина по който е даден там не се влиза в сервиз.Да уточня за какво става дума.В нормален режим номерата на позициите излизат на син фон като TV1,TV2 и т.н.С ДУ Р3046 при натискане на install ми излиза меню за настройки ,като програмите се настройват ,запаметяват като позициите са зелени без фон.Но като изляза от това меню ТВ-то си минава на позициите на син фон и нищо не се е променило.Когато излезе този символ S след окъсяване на 62 и 61 ,при натискане на същия бутон install ,излиза SERVICE MENU което има подменюта A-TELETEXT, B-RADIO, C-SYSTEMS, D-UHF ONLY, E-TUNER TYPE и най долу ERR: 0 0 0 0 0 Никъде в тези подменюта не става дума за хотел,и при нито едно положение бутон install на локалната клавиатура не започва да работи.Борбата продължава.Пробвах и с празна памет ефект няма ,като извадя куплунга на радиото ,отказва въобще да работи.
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 25, 2007 18:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Това АБ не би трябвало да е толкова важно според мен. Виж и какво друго намерих на документация на която пише Anubis B и я дават че била за АB

Увеличить фото »»
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети