| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 14:25 Заглавие: PHILIPS -хотелски режим |
|
|
Шасито е ANUBIS B AB с радио.Процесора е CV6109NB.Каналите са до 32.Как се премахва хотелския режим на това шаси.Модела е 17HT1340/20Z _________________ SKYPE fikret_121 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 15:48 Заглавие: |
|
|
Контролни точки 61 и 62 накъсо за влизане в сервиз. Опция 2 - трябва да се види хотел. Има включено изключено. Поне това чета от сервизното. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 16:37 Заглавие: |
|
|
Точно с този модел с радио съм си имал проблем,че се настойваше само когато е в сервиз.Не знам попадали са ми само два и винаги съм ги комбинирал са други дето чакат за части,да не се разправям с тях.Хубаво е ако колегата се оправи с ТВ-то да го сподели за протокола.Пък дет са вика,ако научим овреме догодина за някое събиране,може и да почерпим  |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 17:32 Заглавие: |
|
|
Засега нищо не мога да споделя.При окъсяване на 61 и 62 при рабтещ телевизор не влиза в сервиз, ако ги окъся и включа телевизора,тогава цвета на графиката се сменя, от син става зелен ,изписва welcome ,и след като изчезне този надпис, oстава едно S и толкова , не се променя нищо.Дали дистанционното му не е оригинално ,пък го носят заедно стелевизора. _________________ SKYPE fikret_121 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 17:36 Заглавие: |
|
|
Това означава ли че нямаш сервизно? Да пращам на пощата ако трябва? Видяха ми се доста страници за да го изчета подробно. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 22:48 Заглавие: |
|
|
| Така пише,че се появява S пробвай после като натиснеш Vol+ и P- на локалната клавиатура. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 8:34 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Това означава ли че нямаш сервизно? Да пращам на пощата ако трябва? Видяха ми се доста страници за да го изчета подробно. | Ако буквата S която е на екрана означава че съм в сервиз да ,но по-нататък нищо не мога да променям ,и би било добре да ми изпратиш сервизното да се пообразовам малко. | evgevg написа: | | Така пише,че се появява S пробвай после като натиснеш Vol+ и P- на локалната клавиатура. | Няма ефект от тази комбинация. _________________ SKYPE fikret_121 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 9:34 Заглавие: |
|
|
Трябва да е в пощата вече. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 16:59 Заглавие: |
|
|
Благодаря на mitachi .но засега съществено не можах да напредна.Това сервизно е ANUBISBAA,а тук е ANUBISBAB и явно имат разлика понеже по начина по който е даден там не се влиза в сервиз.Да уточня за какво става дума.В нормален режим номерата на позициите излизат на син фон като TV1,TV2 и т.н.С ДУ Р3046 при натискане на install ми излиза меню за настройки ,като програмите се настройват ,запаметяват като позициите са зелени без фон.Но като изляза от това меню ТВ-то си минава на позициите на син фон и нищо не се е променило.Когато излезе този символ S след окъсяване на 62 и 61 ,при натискане на същия бутон install ,излиза SERVICE MENU което има подменюта A-TELETEXT, B-RADIO, C-SYSTEMS, D-UHF ONLY, E-TUNER TYPE и най долу ERR: 0 0 0 0 0 Никъде в тези подменюта не става дума за хотел,и при нито едно положение бутон install на локалната клавиатура не започва да работи.Борбата продължава.Пробвах и с празна памет ефект няма ,като извадя куплунга на радиото ,отказва въобще да работи. _________________ SKYPE fikret_121 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 18:18 Заглавие: |
|
|
Това АБ не би трябвало да е толкова важно според мен. Виж и какво друго намерих на документация на която пише Anubis B и я дават че била за АB
Увеличить фото »» _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|