|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 21:43 Заглавие: |
|
|
| е,затова наскоро бях казал на другаря Коцев,че на много вишисти не се давам |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 21:45 Заглавие: |
|
|
То това е правено за майтап и е цяла поредица ама не мога да я събера цялата  _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 22:44 Заглавие: |
|
|
Когато стане въпрос за образование, всеки е компетентен. Защото някога е ходил на училище и познава образователния процес от едната му страна. И то от преди години.
Защо си мислите, че изложеното в тази писмена работа е 1:1 с това, което е казал преподавателя? И като го нападате така я си дайте сметка какаво представляват останалите работи, оценени с по-ниски оценки!
Че образованието е в криза - спор няма. Ама какво в тази държава е наред? И как този изнервен "даскал" трепери за мизерната си заплата от 300 лева, след като на него му искат отчет за успеваемост, за дипломрани ученици и какво ли още не? Колко от вас живеят с толкова пари на месец? И колко от богатите хора в България си плащат съвестно данъците, за да има пари и за свястно образование?
Между впрочем yani kokas ще преведе ли на разбираем български това, което е написал под постовете си? _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 22:51 Заглавие: |
|
|
Имаше и друго такова ,ще цитирам ,само част от него-
| Цитат: | | И за сърцевина на трансформатора ще ползваме парен бук,щото тия глупости никой доцент не ги чете |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 23:16 Заглавие: |
|
|
| Ichko написа: | Когато стане въпрос за образование, всеки е компетентен. Защото някога е ходил на училище и познава образователния процес от едната му страна. И то от преди години.
Защо си мислите, че изложеното в тази писмена работа е 1:1 с това, което е казал преподавателя? И като го нападате така я си дайте сметка какаво представляват останалите работи, оценени с по-ниски оценки!
Че образованието е в криза - спор няма. Ама какво в тази държава е наред? И как този изнервен "даскал" трепери за мизерната си заплата от 300 лева, след като на него му искат отчет за успеваемост, за дипломрани ученици и какво ли още не? Колко от вас живеят с толкова пари на месец? И колко от богатите хора в България си плащат съвестно данъците, за да има пари и за свястно образование?
Между впрочем yani kokas ще преведе ли на разбираем български това, което е написал под постовете си? |
За това на подписа ми е от една песен на група Щепсел.
Има литературна стойност всеки да си го тълкува как си знае...
За тея работи дето съм ги оставил като линк си е тъй наречен студентски хумор - хора дето са се отекчили пишат разни работи е така за отмора...
По принцип моето мнение по въпроса за образованието е комплексен-
селски манталитет на преподаватели и ученици(студенти),остаряла материална база,кариеризъм,некадърност,постоянни промени на образованието дето тотално го разсипаха-измислени университети дето за 2000лв на семестър след три години ти дават диплома и тн.
Но това навсякъде го има да не мислите че у чужденеция е по различно и там си имат проблеми.Но там се наливат много пари винаги има доза маркетинг и винаги предлагат невероятни условия и за преподаватели и за обучаващи се.
Проблема тук е че няма мотивация специално за професионалното обучение.
А иначе ако почна да ви разправям за вчички простотий дето съм
съм бил свидетел у образованието.
Най покъртителния случай беше обадих се за някакъв курс по заваряване и си говоря с пича а той ми разправя донасяш съответната сума и след 3 дена ти давам удостоверение че можеш да работиш,и аз го питам а обучение-той вика ааа тоя дето води курса хвана за Италия ти дай парите и вече имаш хартията...
Та тая тема може да се обсъжда ееее... _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 23:19 Заглавие: |
|
|
| Ichko написа: | | Колко от вас живеят с толкова пари на месец? И колко от богатите хора в България си плащат съвестно данъците, за да има пари и за свястно образование? | Ако си мислиш че в този форум пишат богати люде ,определено грешиш,макар че съм съгласен да ми се увеличи данъка с което учителите на моите деца да станат по-кадърни,а не да напълня резервоара на някой министерски Мерцедес. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|