Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За съвременното българско образование
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

е,затова наскоро бях казал на другаря Коцев,че на много вишисти не се давам
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
yani kokas
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница/София/

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 21:45    Заглавие: Отговорете с цитат

То това е правено за майтап и е цяла поредица ама не мога да я събера цялата Razz
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Ichko
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 22:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато стане въпрос за образование, всеки е компетентен. Защото някога е ходил на училище и познава образователния процес от едната му страна. И то от преди години.
Защо си мислите, че изложеното в тази писмена работа е 1:1 с това, което е казал преподавателя? И като го нападате така я си дайте сметка какаво представляват останалите работи, оценени с по-ниски оценки!
Че образованието е в криза - спор няма. Ама какво в тази държава е наред? И как този изнервен "даскал" трепери за мизерната си заплата от 300 лева, след като на него му искат отчет за успеваемост, за дипломрани ученици и какво ли още не? Колко от вас живеят с толкова пари на месец? И колко от богатите хора в България си плащат съвестно данъците, за да има пари и за свястно образование?
Между впрочем yani kokas ще преведе ли на разбираем български това, което е написал под постовете си?
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 22:51    Заглавие: Отговорете с цитат

yani kokas написа:
Ето и нещa от вишето образование

Имаше и друго такова ,ще цитирам ,само част от него-
Цитат:
И за сърцевина на трансформатора ще ползваме парен бук,щото тия глупости никой доцент не ги чете

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
yani kokas
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница/София/

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 23:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Ichko написа:
Когато стане въпрос за образование, всеки е компетентен. Защото някога е ходил на училище и познава образователния процес от едната му страна. И то от преди години.
Защо си мислите, че изложеното в тази писмена работа е 1:1 с това, което е казал преподавателя? И като го нападате така я си дайте сметка какаво представляват останалите работи, оценени с по-ниски оценки!
Че образованието е в криза - спор няма. Ама какво в тази държава е наред? И как този изнервен "даскал" трепери за мизерната си заплата от 300 лева, след като на него му искат отчет за успеваемост, за дипломрани ученици и какво ли още не? Колко от вас живеят с толкова пари на месец? И колко от богатите хора в България си плащат съвестно данъците, за да има пари и за свястно образование?
Между впрочем yani kokas ще преведе ли на разбираем български това, което е написал под постовете си?

За това на подписа ми е от една песен на група Щепсел.
Има литературна стойност всеки да си го тълкува как си знае...
За тея работи дето съм ги оставил като линк си е тъй наречен студентски хумор - хора дето са се отекчили пишат разни работи е така за отмора...
По принцип моето мнение по въпроса за образованието е комплексен-
селски манталитет на преподаватели и ученици(студенти),остаряла материална база,кариеризъм,некадърност,постоянни промени на образованието дето тотално го разсипаха-измислени университети дето за 2000лв на семестър след три години ти дават диплома и тн.
Но това навсякъде го има да не мислите че у чужденеция е по различно и там си имат проблеми.Но там се наливат много пари винаги има доза маркетинг и винаги предлагат невероятни условия и за преподаватели и за обучаващи се.
Проблема тук е че няма мотивация специално за професионалното обучение.
А иначе ако почна да ви разправям за вчички простотий дето съм
съм бил свидетел у образованието.
Най покъртителния случай беше обадих се за някакъв курс по заваряване и си говоря с пича а той ми разправя донасяш съответната сума и след 3 дена ти давам удостоверение че можеш да работиш,и аз го питам а обучение-той вика ааа тоя дето води курса хвана за Италия ти дай парите и вече имаш хартията...

Та тая тема може да се обсъжда ееее...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
fikret
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 23:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Ichko написа:
Колко от вас живеят с толкова пари на месец? И колко от богатите хора в България си плащат съвестно данъците, за да има пари и за свястно образование?
Ако си мислиш че в този форум пишат богати люде ,определено грешиш,макар че съм съгласен да ми се увеличи данъка с което учителите на моите деца да станат по-кадърни,а не да напълня резервоара на някой министерски Мерцедес.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети