| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivo111213 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2007 23:07 Заглавие: Интернет връзка през GSM - как? |
|
|
Здравейте!
Възможно ли е да ползвам SE K750i като модем за връзка с интернет? Целта е да се осъществи мобилна връзка до интернет чрез телефона.
Ако е възможно как точно става? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2007 23:15 Заглавие: |
|
|
| Аз не съм специалист,но съм чувал,че процесора се натоварва и като не се охлажда за 20-30 минути изгаря.Знам,че не помагам,но аз не бих го направил.Това е мое мнение. |
|
|
 |
ivo111213 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2007 23:24 Заглавие: |
|
|
Много ме съмнява да е така защото сервизните бази на SE небиха смогнали, а и не вижда какво може да го натовари до такава степен...
Нека все пак да видим и други мнения. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 23:14 Заглавие: Re: Интернет връзка през GSM - как? |
|
|
| ivo111213 написа: | Здравейте!
Възможно ли е да ползвам SE K750i като модем за връзка с интернет? Целта е да се осъществи мобилна връзка до интернет чрез телефона.
Ако е възможно как точно става? |
да с интернет пакет от вивател . мегабайта излиза стотинки, к750 го ползвам всеки ден по няколко часа за интернет, няма грижи, вече има и програми за скайп ,освен за айсикю . Инсталирай си опера мини в телефона и зарежи лаптоп-а) |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 11:48 Заглавие: |
|
|
| evgevg написа: | | Аз не съм специалист,но съм чувал,че процесора се натоварва и като не се охлажда за 20-30 минути изгаря.Знам,че не помагам,но аз не бих го направил.Това е мое мнение. |
Kато не си спец. не говори глупости!!! |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2007 22:56 Заглавие: |
|
|
| Виж какво господин гост.Това го чух от специалист в сервиз за GSM.Не задължавам никого с моето мнение пък и телефона си е твой в крайна сметка. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 15:45 Заглавие: |
|
|
Странно, не бях чувал че като ползваш интернет през телефона си към лаптопа или компютъра процесора се натоварвал ..
Просто няма какво да кажа освен, че са пълни глупости .. По тази логика и като ползваме от самия телефон и той трябва да се скапе, защото хем изграждаме GPRS връзка, ами ползваме и браузър, които допълнително наторварва процесора ..
Напълно е въжможност това, което искаш прсто ти трябва или инфраред или блутут или кабелче както и драйверите за телефона И след това ходих на сайта на съответния мобилен оператор .. И гледаш как се прави .. Не е сложно и на мтел и глобул съм тествал и работи а за вивател незнам .. *99# и така натътък виж .. в сайта на оператора
Това е то .. Кажи на кои оператор си, каква операционна система ползваш .. през какво ще се връзваш и ще ти помогна  |
|
|
 |
ivan petrov Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 0:53 Заглавие: |
|
|
| И аз ползвах такъв интернет преди 2-3 години но е много скъпо а скороста е убииствено малка но ти си знаеш.Значи ще ти трябват драивери за телефона и връзка от него до РС-то,кабел например,правиш нова връзка от-контрол панел/мрежови връзки/създаване на нова връзка и готово. |
|
|
 |
|