Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Интернет връзка през GSM - как?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivo111213
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Юни 26, 2007 23:07    Заглавие: Интернет връзка през GSM - как? Отговорете с цитат

Здравейте!
Възможно ли е да ползвам SE K750i като модем за връзка с интернет? Целта е да се осъществи мобилна връзка до интернет чрез телефона.
Ако е възможно как точно става?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
evgevg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Вто Юни 26, 2007 23:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не съм специалист,но съм чувал,че процесора се натоварва и като не се охлажда за 20-30 минути изгаря.Знам,че не помагам,но аз не бих го направил.Това е мое мнение.
Върнете се в началото
ivo111213
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Юни 26, 2007 23:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Много ме съмнява да е така защото сервизните бази на SE небиха смогнали, а и не вижда какво може да го натовари до такава степен...
Нека все пак да видим и други мнения.
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 02, 2007 23:14    Заглавие: Re: Интернет връзка през GSM - как? Отговорете с цитат

ivo111213 написа:
Здравейте!
Възможно ли е да ползвам SE K750i като модем за връзка с интернет? Целта е да се осъществи мобилна връзка до интернет чрез телефона.
Ако е възможно как точно става?

да с интернет пакет от вивател . мегабайта излиза стотинки, к750 го ползвам всеки ден по няколко часа за интернет, няма грижи, вече има и програми за скайп ,освен за айсикю . Инсталирай си опера мини в телефона и зарежи лаптоп-а)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юли 03, 2007 11:48    Заглавие: Отговорете с цитат

evgevg написа:
Аз не съм специалист,но съм чувал,че процесора се натоварва и като не се охлажда за 20-30 минути изгаря.Знам,че не помагам,но аз не бих го направил.Това е мое мнение.

Rolling Eyes Kато не си спец. не говори глупости!!!
Върнете се в началото
evgevg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Съб Юли 21, 2007 22:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж какво господин гост.Това го чух от специалист в сервиз за GSM.Не задължавам никого с моето мнение пък и телефона си е твой в крайна сметка.
Върнете се в началото
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Вто Юли 24, 2007 15:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Странно, не бях чувал че като ползваш интернет през телефона си към лаптопа или компютъра процесора се натоварвал .. Smile
Просто няма какво да кажа освен, че са пълни глупости .. По тази логика и като ползваме от самия телефон и той трябва да се скапе, защото хем изграждаме GPRS връзка, ами ползваме и браузър, които допълнително наторварва процесора .. Smile
Напълно е въжможност това, което искаш прсто ти трябва или инфраред или блутут или кабелче Smile както и драйверите за телефона Wink И след това ходих на сайта на съответния мобилен оператор .. И гледаш как се прави .. Не е сложно Wink и на мтел и глобул съм тествал и работи Smile а за вивател незнам .. *99# и така натътък виж .. в сайта на оператора Smile
Това е то .. Кажи на кои оператор си, каква операционна система ползваш .. през какво ще се връзваш и ще ти помогна Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivan petrov
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Тетевен

МнениеПуснато на: Пон Авг 06, 2007 0:53    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз ползвах такъв интернет преди 2-3 години но е много скъпо а скороста е убииствено малка но ти си знаеш.Значи ще ти трябват драивери за телефона и връзка от него до РС-то,кабел например,правиш нова връзка от-контрол панел/мрежови връзки/създаване на нова връзка и готово.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети