|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BaNzsh Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 22:59 Заглавие: K610i проблем |
|
|
Здравейте,
моето сони-ериксон K610i нещо се прецака, значи първоначално или блокираше. или като го включа показваше само бял екран, направих му псевдо-ъпгрейд през СЕУС (псевдо защото си бях със същата версия и преди това) това го накара да се задържи повече без да блокира, но на следващия ден даже не иска да се включи, като натисна копчето за включване пресвятка в червено диодът, който показва един вид статуса на телефона. Имате ли идеи какъв може да е проблемът, за да съм подготвен като го нося на ремонт. Може ли да е хардуерно....забравих да кажа че първо направи проблем докато си качвах файлове в паметта на телефона, след като свърши трансфера, без да искам извадих УСБ-кабелът без да съм дал стоп на устройството... Благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 23:17 Заглавие: Re: K610i проблем |
|
|
| BaNzsh написа: | Здравейте,
моето сони-ериксон K610i нещо се прецака, значи първоначално или блокираше. или като го включа показваше само бял екран, направих му псевдо-ъпгрейд през СЕУС (псевдо защото си бях със същата версия и преди това) това го накара да се задържи повече без да блокира, но на следващия ден даже не иска да се включи, като натисна копчето за включване пресвятка в червено диодът, който показва един вид статуса на телефона. Имате ли идеи какъв може да е проблемът, за да съм подготвен като го нося на ремонт. Може ли да е хардуерно....забравих да кажа че първо направи проблем докато си качвах файлове в паметта на телефона, след като свърши трансфера, без да искам извадих УСБ-кабелът без да съм дал стоп на устройството... Благодаря предварително  |
мастер ресет. намира се някъде долу в дясно при настройките |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 2:00 Заглавие: |
|
|
| преди да спре да иска да се включи му направих мастер ресет, но това не оправи положението, благодаря все пак. |
|
|
 |
Skrew Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 21:14 Заглавие: |
|
|
Сервиз ще му трябва на твоя телефон пък ако извадиш и късмет може да не се отваря телефона ти и да се свърши работа само по кабела. _________________ Вярата е НЕЗНАНИЕ.
Знанието изключва вярата,защото който ЗНАЕ е наясно, че няма на кого да вярва.
Липсата на вяра при знаещият е напълно нормална. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 23:27 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | преди да спре да иска да се включи му направих мастер ресет, но това не оправи положението, благодаря все пак. |
пробвай да го включиш без мемори стик, понякога като се бъгне стика и не могат да се включват |
|
|
 |
avanto Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 9:25 Заглавие: |
|
|
| Щом червения диод свети значи трябва EROM Update, a ако и с това не се оправи тогава флаш на майн+фс и финализация и би трябвало да е ок. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|