Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

K610i проблем

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
BaNzsh
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 28, 2007 22:59    Заглавие: K610i проблем Отговорете с цитат

Здравейте,

моето сони-ериксон K610i нещо се прецака, значи първоначално или блокираше. или като го включа показваше само бял екран, направих му псевдо-ъпгрейд през СЕУС (псевдо защото си бях със същата версия и преди това) това го накара да се задържи повече без да блокира, но на следващия ден даже не иска да се включи, като натисна копчето за включване пресвятка в червено диодът, който показва един вид статуса на телефона. Имате ли идеи какъв може да е проблемът, за да съм подготвен като го нося на ремонт. Може ли да е хардуерно....забравих да кажа че първо направи проблем докато си качвах файлове в паметта на телефона, след като свърши трансфера, без да искам извадих УСБ-кабелът без да съм дал стоп на устройството... Благодаря предварително Smile
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 02, 2007 23:17    Заглавие: Re: K610i проблем Отговорете с цитат

BaNzsh написа:
Здравейте,

моето сони-ериксон K610i нещо се прецака, значи първоначално или блокираше. или като го включа показваше само бял екран, направих му псевдо-ъпгрейд през СЕУС (псевдо защото си бях със същата версия и преди това) това го накара да се задържи повече без да блокира, но на следващия ден даже не иска да се включи, като натисна копчето за включване пресвятка в червено диодът, който показва един вид статуса на телефона. Имате ли идеи какъв може да е проблемът, за да съм подготвен като го нося на ремонт. Може ли да е хардуерно....забравих да кажа че първо направи проблем докато си качвах файлове в паметта на телефона, след като свърши трансфера, без да искам извадих УСБ-кабелът без да съм дал стоп на устройството... Благодаря предварително Smile

мастер ресет. намира се някъде долу в дясно при настройките
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юли 05, 2007 2:00    Заглавие: Отговорете с цитат

преди да спре да иска да се включи му направих мастер ресет, но това не оправи положението, благодаря все пак.
Върнете се в началото
Skrew
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 12, 2007 21:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Сервиз ще му трябва на твоя телефон пък ако извадиш и късмет може да не се отваря телефона ти и да се свърши работа само по кабела.
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 12, 2007 23:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
преди да спре да иска да се включи му направих мастер ресет, но това не оправи положението, благодаря все пак.

пробвай да го включиш без мемори стик, понякога като се бъгне стика и не могат да се включват
Върнете се в началото
avanto
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пет Юли 13, 2007 9:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Щом червения диод свети значи трябва EROM Update, a ако и с това не се оправи тогава флаш на майн+фс и финализация и би трябвало да е ок.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети