|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sotirov12j Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 22:08 Заглавие: свързване на CD за кола-червен,черен и жълт кабел? |
|
|
Здравейте!
Опитвам се да сменя оригиналния касетофон на Бравата с нов,но имам проблем със свързването.Когато свържа черния кабел от CD-то с черния от колата(демек масата), червения с червения и жълтия с жълтия нещата не се получават. По този начин новата свирня работи само, ако колата е на контакт(а старото си бачка винаги) и то "работи" като имам в предвид,че екрана светва за 5 секунди като натисна бутона DISP, но пак изгасва, иначе механиката за диска работи през цялото време.
та искам да попитам-червния и жълтия кабел(и двата са +) трябва ли да са заедно?
в случая са жълт-жълт и червен-червен,но споделх какъв е ефекта Confused
Тук съм сложил няколко снимки: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=17366
Благодаря! _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 22:10 Заглавие: Re: свързване на CD за кола-червен,черен и жълт кабел? |
|
|
Идеята е CD-то да работи само на контакт, а второто захранване е за паметта му. Ако ги свържеш заедно преди контакт и ще си решиш проблема.
pugsy го е написал и е прав. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 22:19 Заглавие: |
|
|
за съжаление не ми е позволено да качвам снимки и ми е малко трудно.
аз пробвах и варианта червения и жълтия кабел да са заедно и CD-то се включва и без колата да е на контакт,но пак не работи изцяло-забелязах,че цифрите,които показва са минутите от както е пуснато,диска се прибира и се изважда,екрана свети при бутон DISP,но само това
моля се само JVC-то да не е развалено,че го купих без да го пробвам _________________
 |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 22:20 Заглавие: |
|
|
| sotirov12j написа: | за съжаление не ми е позволено да качвам снимки и ми е малко трудно.
аз пробвах и варианта червения и жълтия кабел да са заедно и CD-то се включва и без колата да е на контакт,но пак не работи изцяло-забелязах,че цифрите,които показва са минутите от както е пуснато,диска се прибира и се изважда,екрана свети при бутон DISP,но само това
моля се само JVC-то да не е развалено,че го купих без да го пробвам |
Или масата ти е не както трябва(но щом е имало друго радио което е работело-едва ли) или новото май си иска майстора _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 23:19 Заглавие: |
|
|
| Като гледам картинката която си сложил, /качвам е в аттач-а/ защо ми се струва, че ти трябват два минуса. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 23:31 Заглавие: |
|
|
ами на схемата верно има 2 маси,но реално на самата букса,която идва от колата втората липства.ето и снимка(бялата букса,горния ред,където е празно)
EDIT: dobri,има ли вариант да нен става понеже моделът е американски или защото не съм вързал и колоните? _________________
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|