| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kskpkb Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 22:21 Заглавие: ремонт на дистанционно за аларма |
|
|
| Имам проблем. Копчето ми на алармата се прецака, знаете ли къде могат да го сменат. Алармата ми е българска но за марка трябва да проверя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 23:13 Заглавие: Re: ремонт на дистанционно за аларма |
|
|
| kskpkb написа: | | Имам проблем. Копчето ми на алармата се прецака, знаете ли къде могат да го сменат. Алармата ми е българска но за марка трябва да проверя. |
Във всеки един телевизионен сервиз могат да го сменят. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 18:40 Заглавие: Микрета |
|
|
| В телевизионен сервиз не знам дали ще ти помогнат. В различните модели дистанционни се ползват повече от 10 вида микрети. Посети някое място където монтират аларми. Там ще ти помогнат. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 19:04 Заглавие: Re: Микрета |
|
|
| Nimi написа: | | В телевизионен сервиз не знам дали ще ти помогнат. В различните модели дистанционни се ползват повече от 10 вида микрети. Посети някое място където монтират аларми. Там ще ти помогнат. | А според теб в телевизорите колко вида микрети се ползват? _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 19:07 Заглавие: |
|
|
Нямам идея
Аз се занимавам с ремонти на алармени дистанционни  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 19:23 Заглавие: Re: Микрета |
|
|
| Nimi написа: | | В телевизионен сервиз не знам дали ще ти помогнат. В различните модели дистанционни се ползват повече от 10 вида микрети. Посети някое място където монтират аларми. Там ще ти помогнат. |
А във телевизорите съм срещал сигурно няколкостотин вида...
Така че недей баламосва човека
Във всеки телевизионен сервиз ще му свършат работа... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 0:07 Заглавие: Re: Микрета |
|
|
| Bojilov написа: | | Nimi написа: | | В телевизионен сервиз не знам дали ще ти помогнат. В различните модели дистанционни се ползват повече от 10 вида микрети. Посети някое място където монтират аларми. Там ще ти помогнат. |
А във телевизорите съм срещал сигурно няколкостотин вида...
Така че недей баламосва човека
Във всеки телевизионен сервиз ще му свършат работа... |
Божилов, не му се връзвай, човека просто си търси работа и се страхува някой да не му "вземе хляба", защото ние ремонтираме и телевизори, и дистанционни, а той само второто...  |
|
|
 |
vstoykov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 14:02 Заглавие: |
|
|
Понякога има спасение от търсенето на точно същия микробутон (микробутон и микрета нали е едно и също?).
На мишката ми се прецака микробутона (при натискане действа все едно го натискам няколко пъти) и го "излекувах" като му вързах паралелно кондензатор с капацитет 100nF. Мина доста време и си работи перфектно.
Разбира се за съвсем счупени микробутони този метод е неприложим. _________________ Дешьлокавизатор - автматичен превод на шльокавица | Home teeth whitening | Teeth |
|
|
 |
|