| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ванчо Нов потребител

Регистриран на: 14 Апр 2007 Мнения: 27 Местожителство: гр. Попово, обл. Търговище
|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 15:51 Заглавие: Малки игрички със самолети - откъде да ги намеря? |
|
|
| Покрай другите неща аз съм и запален авиофен, интересувам от всичко, което лети без намесата на майката природа (самолети, хеликоптери, дирижабли, делта- и парапланери, ракети, совалки и всичко свързано с тях). Това дава отражение и върху някои аспекти от живота ми и забавлението в частност. Предпочитам игри с летящи обекти - основно изтребители. Преди година имах малка игричка, която отговаряше донякъде на тази моя страст - F-29 "Retaliator". За съжаление тя се изгуби със стария ми компютър и не можах да си я намеря вече. Бих бил благодарен, ако някой ме упъти откъде да си я сваля или други подобни игри. Няма я в торентите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 15:58 Заглавие: |
|
|
Свали си по-добре "Ил 2-Щурмовик" или по-новите и версии. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Ванчо Нов потребител

Регистриран на: 14 Апр 2007 Мнения: 27 Местожителство: гр. Попово, обл. Търговище
|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 16:36 Заглавие: |
|
|
| Това ми е ясно, но не знам откъде, навсякъде има сайтове, но те всички са платени. |
|
|
 |

|
|
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 21:26 Заглавие: |
|
|
Ето от тук:
http://killerbg.myftp.org/Games/
може да си изтеглиш 2 игри свързани със самолети.
MIG29 i F16 ако те интересуват. |
|
|
 |
Ванчо Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 11:42 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на всички, които се отзоваха на молбата ми. Аз не си падам особено по големите 3D игри противно на огромната, предполагам, част от геймърите. Затова харесвам малките игрички още от времето на "Правец" машините. Тези към които ме упътихте са страхотни. Благодаря ви още веднъж. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 19:16 Заглавие: |
|
|
Навремето като лапета играехме Desert Strike на SEGA имам я имам и емулатори на SEGA ,ако искаш да ти я пратя-малка ,лека,ама е с хеликоптер...
Ходиш във войната в Залива,гониш Саддам,гърмиш му по ядрените реактори и химическите заводи... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|