Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малки игрички със самолети - откъде да ги намеря?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ванчо
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: гр. Попово, обл. Търговище

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 15:51    Заглавие: Малки игрички със самолети - откъде да ги намеря? Отговорете с цитат

Покрай другите неща аз съм и запален авиофен, интересувам от всичко, което лети без намесата на майката природа (самолети, хеликоптери, дирижабли, делта- и парапланери, ракети, совалки и всичко свързано с тях). Това дава отражение и върху някои аспекти от живота ми и забавлението в частност. Предпочитам игри с летящи обекти - основно изтребители. Преди година имах малка игричка, която отговаряше донякъде на тази моя страст - F-29 "Retaliator". За съжаление тя се изгуби със стария ми компютър и не можах да си я намеря вече. Бих бил благодарен, ако някой ме упъти откъде да си я сваля или други подобни игри. Няма я в торентите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 15:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Свали си по-добре "Ил 2-Щурмовик" или по-новите и версии.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ванчо
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 16:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Това ми е ясно, но не знам откъде, навсякъде има сайтове, но те всички са платени.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 16:40    Заглавие: Отговорете с цитат

www.thepiratebay.org
www.arenabg.com
www.zamunda.net
www.isohunt.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
the_bull
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Монтана(Студент в Русе)

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето от тук:
http://killerbg.myftp.org/Games/
може да си изтеглиш 2 игри свързани със самолети.
MIG29 i F16 ако те интересуват.
Върнете се в началото
Ванчо
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 05, 2007 11:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на всички, които се отзоваха на молбата ми. Аз не си падам особено по големите 3D игри противно на огромната, предполагам, част от геймърите. Затова харесвам малките игрички още от времето на "Правец" машините. Тези към които ме упътихте са страхотни. Благодаря ви още веднъж.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 08, 2007 19:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Навремето като лапета играехме Desert Strike на SEGA имам я имам и емулатори на SEGA ,ако искаш да ти я пратя-малка ,лека,ама е с хеликоптер...
Ходиш във войната в Залива,гониш Саддам,гърмиш му по ядрените реактори и химическите заводи...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети