| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 22:21 Заглавие: |
|
|
Може да се ръгне,наобратно,може...
Зависи колко силно натискат-аз съм виждал да ръгат на IDЕ HDD захранващия кабел наобратно и то докато компютъра работи...
Наобратно-айде объркали се,ама закво в движение-така и остана загадка за мене...
Аве "хот плъг" отсекъде-от цялата работа няколко чипове наистина беха станали "хот,ама вери хот". _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 7:26 Заглавие: |
|
|
Ами примерно белиш кабелите за да вържеш някой допълнителен вентилатор, между 12 и 5V, същевременно ги окъсяваш по невнимание, и записвачката става музеен експонат. Това е изпитано лично от мен  |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 16:28 Заглавие: |
|
|
Е щом темата е стигнала до тук и аз да се похваля какво съм видел освен всичко разказано до тук
DB-15 мъжки ръгнат в DB9 женски 15минути ми беха необходими да се мъча да го извадя а накрая средната редичка пинове остана в женския. И това беше сътворено от едно сладко маце миньонче  |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 22:28 Заглавие: |
|
|
Моя комп е на 2 години и имам 2 записвачки ,веднъж насила се помъчих да нахуля кабела на захранването наопъки и не стана Според мен трябва да се подреже куплунга за да влезе наопъки!Вие как сте го направили без шашми не знам !Да бе! |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 22:52 Заглавие: |
|
|
| Не е необходимо да влезе щекерът.Достатъчно е само да се опита да се вкара наобратно при включено захранване.Разследването ми показва че след като не влезе се опитват да го вкарат като го подвеждат под ъгъл. при някой модели захранвания успява да даде контакт и тогава математиката става 5=12.Никого не съветвам да бърника при включено захранване - почти винаги има жертви. |
|
|
 |
georgie Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 22:02 Заглавие: |
|
|
Здравейте ,малко извън темата но виждали сте ps2 как се завива.И пластмасовия водач даже беше на спиралка.  _________________ ХУБАВИТЕ НЕЩА СТАВАТ БАВНО |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 13:02 Заглавие: PC Power |
|
|
Е като гледам до куде е стигнала темата, чакаите и аз да се похваля. Имам един познат дето беше вързал два захранващи блока последователно за да му изкарат 24в за един усилвател. Само дето не се е сетил, че импулсни не се връзват последователно. Особено ако ги пускаш така:
Вход 220В - влиза единия кабел и минава през захранването, отива на другото: САМО ЧЕ НА ИЗХОДА МУ и след това пак в контакта. Едното беше от компютъра. Абе грозна картина нали се сещате.
Та няма да вкарат наобратно захранващия конектор. Има доста изобретателни. Като натисне един 100килограмов и нещата са ясни.
А и да се върнем на темата на човека, че я забравихме. Не се опитвай да я поправаш, особено за комерсялна цел няма смисъл.  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
PR1KA3L1BK0 Опитен потребител

Регистриран на: 23 Ное 2006 Мнения: 119 Местожителство: София Студентски град
|
Пуснато на: Чет Окт 04, 2007 23:18 Заглавие: |
|
|
По темата:
Защо вместо да се мъчите да оправяте CD-то, не смените местата на проводниците за 5 и 12 В ... става елемнтарно, има едни щифчета който държат клемите, натискат се леко с много малка отверка за да се освободи клемата сменят се местата и после от другата страна се натиската за да се хваната отново и сте готови какво ще се тормозите да го бутате на сила и какво ли още не  |
|
|
 |
cobreti Нов потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 15 Местожителство: Пловдив/Поморие
|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 13:07 Заглавие: |
|
|
да не свакара захранването наобратно е най-малкия проблем. Мои приятели са включвали хардове наобратно, флопи като леко му се изкривят пиновете. Един приятел ми разправя и случай, в който момче е искало да сложо видео за AGP на PCI..... и е успял след прецизно рязане с ножовка на част от платката. А след това и отишъл да я върне защото му била в гаранция....  |
|
|
 |
Goshano1 Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 9:43 Заглавие: re |
|
|
Не мога да се сдържа,да не се включа и аз Преди време един тъмно рус брат ми донесе едно видео за ремонт.Вика -бате,да ти кажа аз го отварях и забелязах,че му е ръждясала главичката Вика -пуснах го да върти и го минах със ситна шкурка-сега вика предава ,ама като извадя касетата и няма боята?!
Сори на модераторите -не се сдържах!  _________________ Не запоявай с нагрят пирон! |
|
|
 |
|