| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 13:34 Заглавие: |
|
|
| jivkobs написа: | Схемата ми беше необходима за да видя стойностите на елементите. Благодаря на всички за съветите и критиките |
Е то капацитета на един кондензатор го пише на корпуса му,
че и работното напрежение-за това нещо схема ти не трябва.
Още повече че най-често в схемите работното напрежение на кондензаторите не е означено.
Сменяй електролитите на +B и на видеоусилвателите пък дано стане-и съблюдавай да не обърнеш полярността... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
jivkobs Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 13:53 Заглавие: |
|
|
Телевизора не е при мен и не съм го отворил, а и се намирам в Сл.бряг (тук ел.елементи не се сещам откъде мога да намеря). Заминавам за Бургас следобед. В схемата видях стойностите и работните напрежения предварително. Вече имам предимство с времето, пък и често се случва да не се чете по корпуса на елемент ако е повреден сериозно. Имам някакъв опит все пак и са ми ясни тези неща
И ще внимавам благодаря за предупреждението Това е важно наистина. Колеги внимавайте! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 14:17 Заглавие: |
|
|
Много "Колеги" станахме и взехме да си пречим вече
А след като ТВ не е при Вас, откъде е тази снимка? |
|
|
 |
jivkobs Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 14:24 Заглавие: |
|
|
| ами телевизора е на един колега и като говорихме по телефона, му казах да снима с телефона си ТВ-то, и днес като дойдохме на работа качихме снимката тук. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 14:44 Заглавие: |
|
|
А бе колеги някои от вас да е ходил на Слънчев бряг без пари а ? На мен ми струваше 900 лв за 7 дни колко ли е един ремонт на ТВ,точно 4 часа наемна стая.  _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
jivkobs Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 14:55 Заглавие: |
|
|
Ами аз работя в Сл.бряг не съм на почивка Реших да получа малко предварителна информация преди да се заема с работата. Благодаря на всички  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 15:01 Заглавие: |
|
|
| jivkobs написа: | Ами аз работя в Сл.бряг не съм на почивка Реших да получа малко предварителна информация преди да се заема с работата. Благодаря на всички  |
Ти или не разбираш за какво става въпрос или се правиш на отнесен , ни си техник и не се хващаи с неприсъща работа ако искаш да се натегниш на собсвеника просто го занеси на сервиз. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
jivkobs Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 15:23 Заглавие: |
|
|
| Вярно е не съм техник. С телевизори не съм се занимавал изобщо, само с едно изключение, но се справих отлично (с малко чужда помощ - препоръки). Иначе като любител (въпреки че имам такова образование) съм се занимавал доста с електроника, но...позабравих вече. Влизам тук с най-добри чувства и уважение към всички. Бих се радвал и аз да мога да помагам, и да се включвам често във форума. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 15:34 Заглавие: |
|
|
| jivkobs написа: | | Вярно е не съм техник. С телевизори не съм се занимавал изобщо, само с едно изключение, но се справих отлично (с малко чужда помощ - препоръки). Иначе като любител (въпреки че имам такова образование) съм се занимавал доста с електроника, но...позабравих вече. Влизам тук с най-добри чувства и уважение към всички. Бих се радвал и аз да мога да помагам, и да се включвам често във форума. |
А ми аз ще се възползвам от предложението ти , може ли да ми уредиш една стая за следващата седмица събота и неделя .Ама без пари както стана твоя телевизор. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 15:35 Заглавие: |
|
|
Овикахте го човека за нищо.По важно е според мен човека като смени това онова,както сме го посъветвали и като се справи с проблема да пише какво е било за да може слдващия който се залови да ремонтира този модел с този дефект да се справи веднага.Има качена и снимка и ще бъде още по лесно за следващия.Така темата има смисъл.
P.S. На мен почивката на уж по евтиното южно Черноморие ми излезе за 11дни два бона. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|