Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV Funai tv-140a mk8 вертикални тъмни и светли ивици
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 15:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е тъй наречения ефект "завеса", дължащ се на лошо филтрирано захранващо напрежение на крайното стъпало на ХО. Всеки който си вади хляба с ремонт на ТВ го знае още от време оно, няма смисъл да се хабим за щяло и нещяло. Нещо форума взе да изпростява в последно време,май. Ако искате да отворим нов раздел - обучение на начинаещи , да не разводняваме раздела за ремонт ? Ама първо да четат там, а не направо в дълбоката вода, щото ремонта не е като плуването!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivpav
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 16:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си мисля, че това се дължи на големия брой почивни дни и лошото време,това активизира доста домашни майстори, които не са на истинската си работа нямаща нищо общо с ремонта.Става им скучно и почват да чевъркат.
Аз се чудя защо дремя в сервиза и никой клиент не влиза,а тя каква била работата Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 16:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Говорилнята е по доброто място за темата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
GOSHO
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна - с.Тополи

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 16:48    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
Нещо форума взе да изпростява в последно време,май. Ако искате да отворим нов раздел - обучение на начинаещи , да не разводняваме раздела за ремонт ?

Най-лесно е да не се отговаря на подобни теми.Аз поне така правя. Laughing А и не е колегиално в случая спрямо колегите в Бургас.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 16:51    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
Това е тъй наречения ефект "завеса", дължащ се на лошо филтрирано захранващо напрежение на крайното стъпало на ХО. Всеки който си вади хляба с ремонт на ТВ го знае още от време оно, няма смисъл да се хабим за щяло и нещяло. Нещо форума взе да изпростява в последно време,май. Ако искате да отворим нов раздел - обучение на начинаещи , да не разводняваме раздела за ремонт ? Ама първо да четат там, а не направо в дълбоката вода, щото ремонта не е като плуването!

Идеята е добра,така там ще отиват теми ,които не са формулирани както трябва,неграмотно написани ,и т.н..Ще има и възпитателна цел и за по опитните.Кто си видиш темата там ще се позамислиш какви глупости си писал преди да се позамислиш.Но така дали няма да се отвори много работа за модераторите?
VALDEMAR
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: BURGAS

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 16:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мисля че Жоро е прав трябва да се създаде раздел за начинаещи и да не се трупат излишни теми и колегите да се дразнят.
Който иска да им отговаря в този си раздел !! Може би ще се създаде малко повече работа за хората които контролират форума но поне няма да се наслаждаваме на реплики от типа "колко ми струва стаята" "колко ми струва ремонта" щото за нас все на другите им е по-лесно!!!
Върнете се в началото
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 17:09    Заглавие: Отговорете с цитат

VALDEMAR написа:
Аз мисля че Жоро е прав трябва да се създаде раздел за начинаещи и да не се трупат излишни теми и колегите да се дразнят.
Който иска да им отговаря в този си раздел !! Може би ще се създаде малко повече работа за хората които контролират форума но поне няма да се наслаждаваме на реплики от типа "колко ми струва стаята" "колко ми струва ремонта" щото за нас все на другите им е по-лесно!!!

Еeх цялата работа беше да защитим вас от Бургас и принципно за всеки друг град .Съжалявам че не си разбрал за какво става въпрос .
vladimirstanoev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 08, 2007 0:22    Заглавие: Отговорете с цитат

jivkobs написа:
... Ако някой може да ме насочи какво е повредено...
Повреденият елемент от снимката за МК8 се смята лесно, защото отговаря на следните условия:
1. В шестнайстична система буквата е 12.
2. Ако умножиш първата цифра по втората и от резултата извадиш третата ще получиш 13.
3. Ако събереш трите цифри ще получиш 14.
4. Ако от първата цифра извадиш втората и резултата умножиш по третата ще получиш 15.
Решението е единствено и дава номера на елемента, който трябва да смениш Very Happy Успех!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети