| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 15:59 Заглавие: |
|
|
| Това е тъй наречения ефект "завеса", дължащ се на лошо филтрирано захранващо напрежение на крайното стъпало на ХО. Всеки който си вади хляба с ремонт на ТВ го знае още от време оно, няма смисъл да се хабим за щяло и нещяло. Нещо форума взе да изпростява в последно време,май. Ако искате да отворим нов раздел - обучение на начинаещи , да не разводняваме раздела за ремонт ? Ама първо да четат там, а не направо в дълбоката вода, щото ремонта не е като плуването! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 16:18 Заглавие: |
|
|
Аз си мисля, че това се дължи на големия брой почивни дни и лошото време,това активизира доста домашни майстори, които не са на истинската си работа нямаща нищо общо с ремонта.Става им скучно и почват да чевъркат.
Аз се чудя защо дремя в сервиза и никой клиент не влиза,а тя каква била работата  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 16:48 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Нещо форума взе да изпростява в последно време,май. Ако искате да отворим нов раздел - обучение на начинаещи , да не разводняваме раздела за ремонт ? |
Най-лесно е да не се отговаря на подобни теми.Аз поне така правя. А и не е колегиално в случая спрямо колегите в Бургас. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 16:51 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Това е тъй наречения ефект "завеса", дължащ се на лошо филтрирано захранващо напрежение на крайното стъпало на ХО. Всеки който си вади хляба с ремонт на ТВ го знае още от време оно, няма смисъл да се хабим за щяло и нещяло. Нещо форума взе да изпростява в последно време,май. Ако искате да отворим нов раздел - обучение на начинаещи , да не разводняваме раздела за ремонт ? Ама първо да четат там, а не направо в дълбоката вода, щото ремонта не е като плуването! |
Идеята е добра,така там ще отиват теми ,които не са формулирани както трябва,неграмотно написани ,и т.н..Ще има и възпитателна цел и за по опитните.Кто си видиш темата там ще се позамислиш какви глупости си писал преди да се позамислиш.Но така дали няма да се отвори много работа за модераторите? _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
VALDEMAR Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 16:54 Заглавие: |
|
|
Аз мисля че Жоро е прав трябва да се създаде раздел за начинаещи и да не се трупат излишни теми и колегите да се дразнят.
Който иска да им отговаря в този си раздел !! Може би ще се създаде малко повече работа за хората които контролират форума но поне няма да се наслаждаваме на реплики от типа "колко ми струва стаята" "колко ми струва ремонта" щото за нас все на другите им е по-лесно!!! |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 17:09 Заглавие: |
|
|
| VALDEMAR написа: | Аз мисля че Жоро е прав трябва да се създаде раздел за начинаещи и да не се трупат излишни теми и колегите да се дразнят.
Който иска да им отговаря в този си раздел !! Може би ще се създаде малко повече работа за хората които контролират форума но поне няма да се наслаждаваме на реплики от типа "колко ми струва стаята" "колко ми струва ремонта" щото за нас все на другите им е по-лесно!!! |
Еeх цялата работа беше да защитим вас от Бургас и принципно за всеки друг град .Съжалявам че не си разбрал за какво става въпрос . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 0:22 Заглавие: |
|
|
| jivkobs написа: | | ... Ако някой може да ме насочи какво е повредено... | Повреденият елемент от снимката за МК8 се смята лесно, защото отговаря на следните условия:
1. В шестнайстична система буквата е 12.
2. Ако умножиш първата цифра по втората и от резултата извадиш третата ще получиш 13.
3. Ако събереш трите цифри ще получиш 14.
4. Ако от първата цифра извадиш втората и резултата умножиш по третата ще получиш 15.
Решението е единствено и дава номера на елемента, който трябва да смениш Успех! |
|
|
 |
|