Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

имам голям проблем с SonyEricsson k750i

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tito_trifonov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София, Благоевград

МнениеПуснато на: Пет Сеп 28, 2007 20:48    Заглавие: имам голям проблем с SonyEricsson k750i Отговорете с цитат

здравейте на всички. Имам много сериозен проблем и много се надявам някой от вас да ми помогне. По принцип съм електронен техник, но от GSM-ми не разбирам. Преди около 2 седмици имах проблем с телефона- като натиснех някое копче цвета на дисплея се променяше и телефона нещо зацикляше....значи джоестика ми беше за смяна щото не искаше да работи....поне джойстика мога да сменя и го смених. Телефона работи прфектно 4-5 дни и после пак се появи проблема с дисплея. аз вярвам че проблема изобщо не е в него разбира се...като го вкюча обаче ми показжа само бял екран, а може да набира?! освен това като му извадя батерията за известно време той се оправя......и след ниакой друг час пак започват мъките.
Много ви моля да помогнете, приемам всякакви предложения
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
milenjs
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Котел

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 17:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай първо със качване на софтуера, прилича на софтуерен проблем!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tito_trifonov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 18:50    Заглавие: Re: имам голям проблем с SonyEricsson k750i Отговорете с цитат

а бе да ти кажа честно и аз си мислех, че може да е софтуер....
днеска взех един друг K750i и почнах да размениям компонентите и проблема си остава!? единствено ме самнява един лентов кабел който леееееко съм "топнал" с поялника, но той води кам матрицата на камерата. Освен това проблема съществуваше преди да почна да запойвам бутона на джоестика.....
все още приемам предложения относно проблема
Благодаря ти все пак Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Ba4oKiRo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2007 23:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Тц, едва ли е софтуер, при GSM апаратите софтуера или работи или не работи, т.е ако има софтуерен проблем , то апарат Ви ще забива всеки път в определено меню - не е възможно днес да работи , а утре -не/и обратно/.
Така, че остава хардуер.

Успех.
Върнете се в началото
Ivailosp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 02, 2007 13:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
т.е ако има софтуерен проблем , то апарат Ви ще забива всеки път в определено меню

тоест телефона може да не работи и да премигва в бяло и да е само софтуерен проблем Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bongo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Нова Загора

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2007 7:47    Заглавие: Отговорете с цитат

най-вероятно е софтуерен проблема, но най-добре е да го занесете в сервиз... Surprised
tito_trifonov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2007 21:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми аз това и направих......
писаха ми двама опитни потребителя и те ми казаха,че най-вероятно конекторите между платката и лентовия кабел на дисплея нещо не контактуват...
предполагам ако се духне с духалката малко може и да спре да прави проблема.... е аз го занесох на сервиз и ще видим.
Казах им че се самнявам за софтуера и че изобщо не е от дисплея и ми отговориха че ще му набият софтуер и дано се оправи, 6тото имам много важни телефони и докоменти в тоя телефон и нищо не сам записал на SIMкартата Sad
пртесниява ме само дали тия пичове от сервиза ще ми запишат инфото отново ако е от софтуера
Върнете се в началото
Ba4oKiRo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2007 22:16    Заглавие: Отговорете с цитат

''пртесниява ме само дали тия пичове от сервиза ще ми запишат инфото отново ако е от софтуера''

Едва ли .
А такава информация имаше ли някъде в сервиза?
'' Сервизът не поема отговорност за евентуална загуба на всякакъв вид лична информация (телефонни номера, картинки, мелодии, игри, приложения и др.) от паметта на телефона, която може да бъде причинена в резултат от извършените сервизни услуги (хардуерни или софтуерни). Препоръчва се клиентът предварително да си съхрани ценната за него информация на друг носител. ''
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети