| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tito_trifonov Опитен потребител

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 116 Местожителство: София, Благоевград
|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 20:48 Заглавие: имам голям проблем с SonyEricsson k750i |
|
|
здравейте на всички. Имам много сериозен проблем и много се надявам някой от вас да ми помогне. По принцип съм електронен техник, но от GSM-ми не разбирам. Преди около 2 седмици имах проблем с телефона- като натиснех някое копче цвета на дисплея се променяше и телефона нещо зацикляше....значи джоестика ми беше за смяна щото не искаше да работи....поне джойстика мога да сменя и го смених. Телефона работи прфектно 4-5 дни и после пак се появи проблема с дисплея. аз вярвам че проблема изобщо не е в него разбира се...като го вкюча обаче ми показжа само бял екран, а може да набира?! освен това като му извадя батерията за известно време той се оправя......и след ниакой друг час пак започват мъките.
Много ви моля да помогнете, приемам всякакви предложения |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2007 17:05 Заглавие: |
|
|
| Пробвай първо със качване на софтуера, прилича на софтуерен проблем! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2007 18:50 Заглавие: Re: имам голям проблем с SonyEricsson k750i |
|
|
а бе да ти кажа честно и аз си мислех, че може да е софтуер....
днеска взех един друг K750i и почнах да размениям компонентите и проблема си остава!? единствено ме самнява един лентов кабел който леееееко съм "топнал" с поялника, но той води кам матрицата на камерата. Освен това проблема съществуваше преди да почна да запойвам бутона на джоестика.....
все още приемам предложения относно проблема
Благодаря ти все пак  |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2007 23:48 Заглавие: |
|
|
Тц, едва ли е софтуер, при GSM апаратите софтуера или работи или не работи, т.е ако има софтуерен проблем , то апарат Ви ще забива всеки път в определено меню - не е възможно днес да работи , а утре -не/и обратно/.
Така, че остава хардуер.
Успех. |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 13:18 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | т.е ако има софтуерен проблем , то апарат Ви ще забива всеки път в определено меню |
тоест телефона може да не работи и да премигва в бяло и да е само софтуерен проблем  |
|
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 7:47 Заглавие: |
|
|
най-вероятно е софтуерен проблема, но най-добре е да го занесете в сервиз...  _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 21:28 Заглавие: |
|
|
Ми аз това и направих......
писаха ми двама опитни потребителя и те ми казаха,че най-вероятно конекторите между платката и лентовия кабел на дисплея нещо не контактуват...
предполагам ако се духне с духалката малко може и да спре да прави проблема.... е аз го занесох на сервиз и ще видим.
Казах им че се самнявам за софтуера и че изобщо не е от дисплея и ми отговориха че ще му набият софтуер и дано се оправи, 6тото имам много важни телефони и докоменти в тоя телефон и нищо не сам записал на SIMкартата
пртесниява ме само дали тия пичове от сервиза ще ми запишат инфото отново ако е от софтуера |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 22:16 Заглавие: |
|
|
''пртесниява ме само дали тия пичове от сервиза ще ми запишат инфото отново ако е от софтуера''
Едва ли .
А такава информация имаше ли някъде в сервиза?
'' Сервизът не поема отговорност за евентуална загуба на всякакъв вид лична информация (телефонни номера, картинки, мелодии, игри, приложения и др.) от паметта на телефона, която може да бъде причинена в резултат от извършените сервизни услуги (хардуерни или софтуерни). Препоръчва се клиентът предварително да си съхрани ценната за него информация на друг носител. '' |
|
|
 |
|