Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ремонт на Елит 14ES08 от братята Роми
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
evgevg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Чет Окт 04, 2007 22:04    Заглавие: Ремонт на Елит 14ES08 от братята Роми Отговорете с цитат

Обърнете внимание колко "бакър" е изхабил за предпазител.Това се казва щедрост.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bamze
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Окт 04, 2007 22:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма ли хлебарки и липсващи винтове не се брои Laughing Ти ела да видиш пералня дошла от махлата на какво има вид и какви видове пълзят из нея- ще паднеш
evgevg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Пет Окт 05, 2007 0:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Хлебарки нямаше ама винтчета липсват.Отдолу на извода дето се подават 300v на импулсния траф имаше заварено и стопено парче жица-явно доста се е постарал докато го ликвидира нацяло.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 05, 2007 9:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
"Ъмъ аз само пробвах да сменя бишончето батяя"

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Съб Окт 06, 2007 6:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Един акъл от мен .За да си нямате неприятности с такива мангали винаги при приемането на телевизора сваляйте капака и пред него огледайте за липсващи части ,че после с нищо не можеш доказа, че ти не си ги взел .Преди няколко години имах такъв случай ами добре ,че погледнах през дупките на капака и видях че няма шасито вътре и те бяха още пред сервиза та ги викнах и пред тях го отворих. А при донасянето като ги питах какъв му е дефекта казваха ,че имал говор но картината се губела . Evil or Very Mad А го бях приел така после щяха да ме изкарат, че аз съм им откраднал шасито и оправяне няма.Миналата година пък дадох един Юност пак тъй на един пиянка без да ми е дал разписката която им давам като го приемам и негова светлост веднага го е продал и изпил парите .След два дни праща жена си с бележката и тя като се разпъна искам си телевизора и с нищо не мога да и докажа, че мъжът и го е получил . Накарах я да го доведе и той дойде но се изтупани ,че не е си вземал Юноса и аз лъжа . Айде отново изгорях с 20лв . Тъй, че се навъдиха какви ли не клиенти и трябва много да се внимава .
Върнете се в началото
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Съб Окт 06, 2007 8:24    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
без да ми е дал разписката която им давам като го приемам

На мен ми е направило впечатление че в доста сервизи не обръщат внимание на тази бешежка , а аз мисля че е доста важно : даваш белажката , взимаш си телевизора или каквото е там. То уж да направят добро на клиента,че я бил забрави/затрил , но клиенти има всякакви и ето какво става после.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 06, 2007 8:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Практикувам и следното .Когато идват без бележка ,то не им давам другия отрязък който е при мене демек фактурата за гаранция, а пиша на гърба и номера на автомобила с който са дошли и ги карам да се подпишат на гърба на фактурата ,че са си получили телевизора без разписката . Тая фактура не им я давам ,а я слагам в една папка като ги предупреждавам ,че когато донесат разписката тогава ще си получат фактурата . Дето се казва: вържи попа та да е мирно селото. Laughing
Върнете се в началото
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 06, 2007 11:33    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Практикувам и следното .Когато идват без бележка ,то не им давам другия отрязък който е при мене демек фактурата за гаранция, а пиша на гърба и номера на автомобила с който са дошли и ги карам да се подпишат на гърба на фактурата ,че са си получили телевизора без разписката . Тая фактура не им я давам ,а я слагам в една папка като ги предупреждавам ,че когато донесат разписката тогава ще си получат фактурата . Дето се казва: вържи попа та да е мирно селото. Laughing

И защо толкова труд Адаш Shocked при условие че:
Цитат:
В Ловеч мой човек няма повредени телевизори Ние Ловешките майстори отдавна сме в комунизма и клиент като си донесе телевизора за ремонт ,веднага получава оборотен какъвто си пожелае и се връща в къщи с работещ телевизор неговия като го поправим го даваме на друг клиенте и ето шайбата как се върти Важното е че няма недоволни клиенти.

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 06, 2007 15:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Embarassed
Върнете се в началото
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Съб Окт 06, 2007 15:40    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Embarassed

Срама,не оправя положението!Крайно време е да се определиш:комунист ли си или фактури ще раздаваш!
Не може то:и двете! Laughing Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 1 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети