| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 04, 2007 22:04 Заглавие: Ремонт на Елит 14ES08 от братята Роми |
|
|
Обърнете внимание колко "бакър" е изхабил за предпазител.Това се казва щедрост.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 04, 2007 22:09 Заглавие: |
|
|
Няма ли хлебарки и липсващи винтове не се брои Ти ела да видиш пералня дошла от махлата на какво има вид и какви видове пълзят из нея- ще паднеш _________________ Иво Банов |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 0:01 Заглавие: |
|
|
| Хлебарки нямаше ама винтчета липсват.Отдолу на извода дето се подават 300v на импулсния траф имаше заварено и стопено парче жица-явно доста се е постарал докато го ликвидира нацяло. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 9:00 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | "Ъмъ аз само пробвах да сменя бишончето батяя" |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 6:54 Заглавие: |
|
|
Един акъл от мен .За да си нямате неприятности с такива мангали винаги при приемането на телевизора сваляйте капака и пред него огледайте за липсващи части ,че после с нищо не можеш доказа, че ти не си ги взел .Преди няколко години имах такъв случай ами добре ,че погледнах през дупките на капака и видях че няма шасито вътре и те бяха още пред сервиза та ги викнах и пред тях го отворих. А при донасянето като ги питах какъв му е дефекта казваха ,че имал говор но картината се губела . А го бях приел така после щяха да ме изкарат, че аз съм им откраднал шасито и оправяне няма.Миналата година пък дадох един Юност пак тъй на един пиянка без да ми е дал разписката която им давам като го приемам и негова светлост веднага го е продал и изпил парите .След два дни праща жена си с бележката и тя като се разпъна искам си телевизора и с нищо не мога да и докажа, че мъжът и го е получил . Накарах я да го доведе и той дойде но се изтупани ,че не е си вземал Юноса и аз лъжа . Айде отново изгорях с 20лв . Тъй, че се навъдиха какви ли не клиенти и трябва много да се внимава . |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 8:24 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | без да ми е дал разписката която им давам като го приемам |
На мен ми е направило впечатление че в доста сервизи не обръщат внимание на тази бешежка , а аз мисля че е доста важно : даваш белажката , взимаш си телевизора или каквото е там. То уж да направят добро на клиента,че я бил забрави/затрил , но клиенти има всякакви и ето какво става после. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 8:35 Заглавие: |
|
|
Практикувам и следното .Когато идват без бележка ,то не им давам другия отрязък който е при мене демек фактурата за гаранция, а пиша на гърба и номера на автомобила с който са дошли и ги карам да се подпишат на гърба на фактурата ,че са си получили телевизора без разписката . Тая фактура не им я давам ,а я слагам в една папка като ги предупреждавам ,че когато донесат разписката тогава ще си получат фактурата . Дето се казва: вържи попа та да е мирно селото.  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 11:33 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Практикувам и следното .Когато идват без бележка ,то не им давам другия отрязък който е при мене демек фактурата за гаранция, а пиша на гърба и номера на автомобила с който са дошли и ги карам да се подпишат на гърба на фактурата ,че са си получили телевизора без разписката . Тая фактура не им я давам ,а я слагам в една папка като ги предупреждавам ,че когато донесат разписката тогава ще си получат фактурата . Дето се казва: вържи попа та да е мирно селото.  |
И защо толкова труд Адаш при условие че:
| Цитат: | | В Ловеч мой човек няма повредени телевизори Ние Ловешките майстори отдавна сме в комунизма и клиент като си донесе телевизора за ремонт ,веднага получава оборотен какъвто си пожелае и се връща в къщи с работещ телевизор неговия като го поправим го даваме на друг клиенте и ето шайбата как се върти Важното е че няма недоволни клиенти. |
 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 15:30 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 15:40 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: |  |
Срама,не оправя положението!Крайно време е да се определиш:комунист ли си или фактури ще раздаваш!
Не може то:и двете!  |
|
|
 |
|