Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Canyon WCAM413

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mironov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 16:20    Заглавие: Canyon WCAM413 Отговорете с цитат

Имам проблем с тази уебкамера.Работи ден два и след това компа изписва One of the usb devices attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognize it . Преинсталирах уина (XP SP2) същата работа(на други компютри си работи).Изпробвана е на всички USB портове-без резултат.Като закача GSM обмена е нормален.Моля за съвети ако някой се е сблъсквал с това.Благодаря предварително.
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 17:10    Заглавие: Отговорете с цитат

И при мен го има този момент, с друга камера съм, като преинсталирам ОС нещата се успокояват за известно време. Като се разбърка бозата след няколко седмици - пак.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
veskobx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Usa

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 17:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж 5V на USBтo да не са по-малко. За GSMa няма да е от значение но за камерата- да.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес
yani kokas
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница/София/

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 23:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имах подобен проблем на един компютър си работеше постоянно нормално ,на други два когато си поиска след прясна инсталация си бачка след качване на малко повече софтуер умира.Дръпнах просто най новите драйвери и проблема се оправи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
mironov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 10, 2007 13:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за мненията.Днес прегледах 5-те волта - добре са.Гледах с осцилоскопа за пулсации-няма.След поредното включване на уебкамерата компа си я разпозна Evil or Very Mad .Сега си работи но не знам докога.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети