| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mironov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 16:20 Заглавие: Canyon WCAM413 |
|
|
Имам проблем с тази уебкамера.Работи ден два и след това компа изписва One of the usb devices attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognize it . Преинсталирах уина (XP SP2) същата работа(на други компютри си работи).Изпробвана е на всички USB портове-без резултат.Като закача GSM обмена е нормален.Моля за съвети ако някой се е сблъсквал с това.Благодаря предварително. _________________ Живей всеки ден така все едно ти е последен защото рано или късно ще се окажеш прав. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 17:10 Заглавие: |
|
|
| И при мен го има този момент, с друга камера съм, като преинсталирам ОС нещата се успокояват за известно време. Като се разбърка бозата след няколко седмици - пак. |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 17:17 Заглавие: |
|
|
| Виж 5V на USBтo да не са по-малко. За GSMa няма да е от значение но за камерата- да. |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 23:50 Заглавие: |
|
|
Аз имах подобен проблем на един компютър си работеше постоянно нормално ,на други два когато си поиска след прясна инсталация си бачка след качване на малко повече софтуер умира.Дръпнах просто най новите драйвери и проблема се оправи. _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
mironov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 13:39 Заглавие: |
|
|
Благодаря за мненията.Днес прегледах 5-те волта - добре са.Гледах с осцилоскопа за пулсации-няма.След поредното включване на уебкамерата компа си я разпозна .Сега си работи но не знам докога. _________________ Живей всеки ден така все едно ти е последен защото рано или късно ще се окажеш прав. |
|
|
 |
|