| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 9:31 Заглавие: връзка между шилялис и камера за наблюдение |
|
|
Колеги,кой ще е най-лесния начин да вържа една камера за наблюдение към чернобял Шилялис като се има в предвид,че телевизора естествено няма AV вход. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 9:47 Заглавие: |
|
|
1.Модулатор от видео или игра.
2.Правиш му AV вход. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 9:53 Заглавие: |
|
|
Ето я схемата на телевизорчето http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/33096/_silelis.html -аз не мога да зацепя как да му направя AV вход.Ако някой му се мисли може да помогне.Не е болка за умиралка,но ми е интересно да го вдигна от смъртния одър този телевизор.То разбира се преминава и през боядисване,почистване и т.н./абе глупости/ _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 13:53 Заглавие: |
|
|
| Прекъсваш връзката между видеодетектора и базата на Т7 ,слагаш един жак със прекъсващ контакт и подаваш външния сигнал през поне 100 микро ,като извадиш жакчето ,връзката да се възстановява ,за да работи ТВ-то ,а като пъхнеш жака -през кондензатора да отива на базата на Т7 ,другия извод на жака е маса. Така го бях направил на старата ми Електроника ВЛ100 и ставаше за монитор. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 15:37 Заглавие: |
|
|
Според мен видеото постъпва през R47,на базата на VT8,но прекъсването му може да промени постояннотоковия режим на видеоусилвателя Трябва да се пробва.. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 16:38 Заглавие: |
|
|
И така и така не става-получават се някакви рибени кости/изкривявания/пробвах и през кондензатори и съпротивления да подавам сигнал. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 19:00 Заглавие: Re: връзка между шилялис и камера за наблюдение |
|
|
| tehnica написа: | | връзка между шилялис и камера за наблюдение. | Трябва да смениш камерата, щото не е на нивото на шилялиса
| tehnica написа: | | И така и така не става-получават се някакви рибени кости/изкривявания/пробвах и през кондензатори и съпротивления да подавам сигнал. | Нa VT7 и VT8 видеосигнала отива след като са минали синхронизациите в КР1039ХА1. Единствената външна точка преди тях е X1N. Акo там не стане, остава само 1вариант на RC. Успех! |
|
|
 |
Rusev Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 107 Местожителство: София област
|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 21:32 Заглавие: |
|
|
| RC правилно тие посочил и лесно става, аз три телевизора съм захранил със един модулатор от видео. |
|
|
 |
nikpesh Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 21:39 Заглавие: Камера за наблюдение |
|
|
Ако за камерата за наблюдение ви трябва модулатор -имам такъв.
Модулаторите са за професионална видео камера JVC .
Вход-Audio/Video; Изход RF -регулируем от 32 до 40 Канал.
Има превключвател за системи I/G.
При интерес на ЛС.
Снимки на модулаторите;
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 16:00 Заглавие: |
|
|
Пробвах всички варианти за които ме подсетихте и най-накрая го направих с модулатор от електронна игра.Стана добре,после опресняване с черен мат и малко лустро.Ако искате мога да го снимам да го видите/не че много ви интересува/ _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
|