|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 19:07 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Ясно, но метода определено не е здравословен. |
обезмаслителя не поврежда главата,само разтваря мастилото |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 19:19 Заглавие: |
|
|
| mihal написа: | | обезмаслителя не поврежда главата,само разтваря мастилото |
За другите неща - нищо не съм казал.
Имам обаче сериозни основания да смятам, че предложения метод е опасен за "здравето" (и) на дюзите на главата.
Целта на това което пиша е да не се взема всичко написано и прочетено някъде в мрежата за чиста монета. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 20:13 Заглавие: |
|
|
когато е тръгнала да мре главата се пробва всичко,иначе принтера на боклука  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 20:23 Заглавие: |
|
|
| mihal написа: | когато е тръгнала да мре главата се пробва всичко,иначе принтера на боклука  |
Е, продават се и нови.
Проблема е, че обикновенно не се купуват оригинални консумативи, а "гледаме" да минем "тънко" и се правят какви ли не гимнастики.
А марката HP (при тези модели) със стратегията на мастилница интегрирана със самата печатаща глава е една от най-скъпите в това отношение.
Но това е друга тема. |
|
|
 |
SS99 Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 7:46 Заглавие: hp |
|
|
[quote="RC"] | mihal написа: | когато е тръгнала да мре главата се пробва всичко,иначе принтера на боклука  |
Мерси за инфото аз и без туй май съм се насочил към тоя вариан - принтера на буклука, но не пречи да пробвам да изчистя главите едната -черната е почти празна в единия но другия и двете са пълни... поне да ги изразходвам. Озадачиме факта че и двата се държат идентично и ме наведе на мисълта за някъкъв софтуерен или хардуерен проблем но явано не съм прав. Ще опитам и ще кажа дали проблема е решен
А иначе лампата пауър свети а лампата за листовете -жълта мига пробвах фатки от сайта на НР ма нц,,, нищо |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|