Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с принтери HP
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mihal
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Лясковец

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 19:07    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
Ясно, но метода определено не е здравословен.

обезмаслителя не поврежда главата,само разтваря мастилото
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 19:19    Заглавие: Отговорете с цитат

mihal написа:
обезмаслителя не поврежда главата,само разтваря мастилото

За другите неща - нищо не съм казал.
Имам обаче сериозни основания да смятам, че предложения метод е опасен за "здравето" (и) на дюзите на главата.
Целта на това което пиша е да не се взема всичко написано и прочетено някъде в мрежата за чиста монета.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mihal
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Лясковец

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 20:13    Заглавие: Отговорете с цитат

когато е тръгнала да мре главата се пробва всичко,иначе принтера на боклука Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 20:23    Заглавие: Отговорете с цитат

mihal написа:
когато е тръгнала да мре главата се пробва всичко,иначе принтера на боклука Very Happy

Е, продават се и нови.
Проблема е, че обикновенно не се купуват оригинални консумативи, а "гледаме" да минем "тънко" и се правят какви ли не гимнастики.
А марката HP (при тези модели) със стратегията на мастилница интегрирана със самата печатаща глава е една от най-скъпите в това отношение.

Но това е друга тема.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SS99
Гост

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 7:46    Заглавие: hp Отговорете с цитат

[quote="RC"]
mihal написа:

Мерси за инфото аз и без туй май съм се насочил към тоя вариан - принтера на буклука, но не пречи да пробвам да изчистя главите едната -черната е почти празна в единия но другия и двете са пълни... поне да ги изразходвам. Озадачиме факта че и двата се държат идентично и ме наведе на мисълта за някъкъв софтуерен или хардуерен проблем но явано не съм прав. Ще опитам и ще кажа дали проблема е решен Smile
А иначе лампата пауър свети а лампата за листовете -жълта мига пробвах фатки от сайта на НР ма нц,,, нищо
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети