| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cvetemoe Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 11:58 Заглавие: Заслужава ли си да си взема DVD Crown |
|
|
| Решил съм да си вземам DVD Crown но преди да го взема искам да ви попитам някой от вас има ли някакви впечатление от тази марка DVD-та, дали си заслужават или се развалят на втория месец |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 12:05 Заглавие: |
|
|
Работят точно толкова,колкото всички останали китайски марки от този клас.Вероятността да ви се развали е в проценти и опира до късмет.Ако става въпрос за плейър мога да ви посъветвам да си вземете най-евтиното възможно на пазара,независимо от марката.Имате достатъчно дълга гаранция,а и каквото да му се случи поне няма да загубите голяма сума.Марката да не ви подвежда-огромна част от продуктите от такъв клас дори на известни производители са пълно говно(но на по-висока цена). _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 19:58 Заглавие: |
|
|
Аз пък директно давам съвет-вземи си NEO PDX 77-в момента в ТЕХНОМАРКЕТ са на прИмоция за 44 кинта мисля.У дома работи вече трета година,чете всичко не прави проблеми.Наследникът като се прибере от Варна го пуска и аз го спирам сутринта като стана за кафето Другата седмица,като отида във Варна да пазаря за Коледа смятам да си взема още едно,че като се скапе старото да го обследвам най-подробно,белким ми стане ясно защо толкова време вече бачка
А,и най-важното-на гърба му има 6 канален аудио-изход (чинчове),та може да си направиш домашното кино и с ВЕФ-ове,събрани от контейнера _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 18:40 Заглавие: |
|
|
Какво си купи  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 19:48 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | Аз пък директно давам съвет-вземи си NEO PDX 77-в момента в ТЕХНОМАРКЕТ са на прИмоция за 44 кинта мисля.У дома работи вече трета година,чете всичко не прави проблеми.Наследникът като се прибере от Варна го пуска и аз го спирам сутринта като стана за кафето Другата седмица,като отида във Варна да пазаря за Коледа смятам да си взема още едно,че като се скапе старото да го обследвам най-подробно,белким ми стане ясно защо толкова време вече бачка
А,и най-важното-на гърба му има 6 канален аудио-изход (чинчове),та може да си направиш домашното кино и с ВЕФ-ове,събрани от контейнера |
Това NEO PDX 77 което се продава сега в Техномаркет сега няма нищо общо сьс стария NEO PDX 77.Така че не се знае дали ще е држаливо като него.Аз имам 2 броя от стария с 5-ца сериен номер.Само прскаш моторите от време на време и си в джаза  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 20:38 Заглавие: |
|
|
А бе снощи отворих моето-за пръв път!Бавничко потегляше,че бу забърсах оченцето Та ме шашна изпълнението-ами то направено като истинските бе!Платките светят,красота!Очаквах долнопробни изпълнения,ама се излъгах! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 21:56 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | А бе снощи отворих моето-за пръв път!Бавничко потегляше,че бу забърсах оченцето Та ме шашна изпълнението-ами то направено като истинските бе!Платките светят,красота!Очаквах долнопробни изпълнения,ама се излъгах! |
За това говоря-че е най-доброто от боклуците  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
cvetemoe Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 17:53 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | Какво си купи  |
Мисля да те послушам и да си купя NEO PDX 77 въпреки че мнението по-горе на bai_tishan малко ме разколеба дали този модел NEO PDX 77 ще е издържлив като твоя |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 18:13 Заглавие: |
|
|
за 49 кинта какво да се чудиш?Да не мислиш че КРАУН-а ще е по-хубав?Това изобщо не са ония КРАУН-и от моето време  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Колеv Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 13:33 Заглавие: |
|
|
| Аз взех два броя краун от метро за 66 лв. бройката някакви с usb вход. Едното се оказа добро и работи добре, другото на първия ден езгасна отвсякъде и сега ще го нося на ремонт. |
|
|
 |
|