Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Заслужава ли си да си взема DVD Crown

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cvetemoe
Гост

МнениеПуснато на: Чет Дек 13, 2007 11:58    Заглавие: Заслужава ли си да си взема DVD Crown Отговорете с цитат

Решил съм да си вземам DVD Crown но преди да го взема искам да ви попитам някой от вас има ли някакви впечатление от тази марка DVD-та, дали си заслужават или се развалят на втория месец
Върнете се в началото
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Дек 13, 2007 12:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Работят точно толкова,колкото всички останали китайски марки от този клас.Вероятността да ви се развали е в проценти и опира до късмет.Ако става въпрос за плейър мога да ви посъветвам да си вземете най-евтиното възможно на пазара,независимо от марката.Имате достатъчно дълга гаранция,а и каквото да му се случи поне няма да загубите голяма сума.Марката да не ви подвежда-огромна част от продуктите от такъв клас дори на известни производители са пълно говно(но на по-висока цена).
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Чет Дек 13, 2007 19:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък директно давам съвет-вземи си NEO PDX 77-в момента в ТЕХНОМАРКЕТ са на прИмоция за 44 кинта мисля.У дома работи вече трета година,чете всичко не прави проблеми.Наследникът като се прибере от Варна го пуска и аз го спирам сутринта като стана за кафето Evil or Very Mad Другата седмица,като отида във Варна да пазаря за Коледа Twisted Evil смятам да си взема още едно,че като се скапе старото да го обследвам Twisted Evil най-подробно,белким ми стане ясно защо толкова време вече бачка Laughing Laughing Laughing Laughing
А,и най-важното-на гърба му има 6 канален аудио-изход (чинчове),та може да си направиш домашното кино и с Laughing Laughing Laughing ВЕФ-ове,събрани от контейнера

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 15, 2007 18:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво си купи Question Laughing Laughing Laughing

Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Дек 15, 2007 19:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
Аз пък директно давам съвет-вземи си NEO PDX 77-в момента в ТЕХНОМАРКЕТ са на прИмоция за 44 кинта мисля.У дома работи вече трета година,чете всичко не прави проблеми.Наследникът като се прибере от Варна го пуска и аз го спирам сутринта като стана за кафето Evil or Very Mad Другата седмица,като отида във Варна да пазаря за Коледа Twisted Evil смятам да си взема още едно,че като се скапе старото да го обследвам Twisted Evil най-подробно,белким ми стане ясно защо толкова време вече бачка Laughing Laughing Laughing Laughing
А,и най-важното-на гърба му има 6 канален аудио-изход (чинчове),та може да си направиш домашното кино и с Laughing Laughing Laughing ВЕФ-ове,събрани от контейнера

Това NEO PDX 77 което се продава сега в Техномаркет сега няма нищо общо сьс стария NEO PDX 77.Така че не се знае дали ще е држаливо като него.Аз имам 2 броя от стария с 5-ца сериен номер.Само прскаш моторите от време на време и си в джаза Laughing
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 15, 2007 20:38    Заглавие: Отговорете с цитат

А бе снощи отворих моето-за пръв път!Бавничко потегляше,че бу забърсах оченцето Laughing Та ме шашна изпълнението-ами то направено като истинските бе!Платките светят,красота!Очаквах долнопробни изпълнения,ама се излъгах!

Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Дек 15, 2007 21:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
А бе снощи отворих моето-за пръв път!Бавничко потегляше,че бу забърсах оченцето Laughing Та ме шашна изпълнението-ами то направено като истинските бе!Платките светят,красота!Очаквах долнопробни изпълнения,ама се излъгах!

За това говоря-че е най-доброто от боклуците Wink
cvetemoe
Гост

МнениеПуснато на: Пон Дек 17, 2007 17:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
Какво си купи Question Laughing Laughing Laughing

Мисля да те послушам и да си купя NEO PDX 77 въпреки че мнението по-горе на bai_tishan малко ме разколеба дали този модел NEO PDX 77 ще е издържлив като твоя
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 17, 2007 18:13    Заглавие: Отговорете с цитат

за 49 кинта какво да се чудиш?Да не мислиш че КРАУН-а ще е по-хубав?Това изобщо не са ония КРАУН-и от моето време Evil or Very Mad

Върнете се в началото
Колеv
Гост

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 13:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз взех два броя краун от метро за 66 лв. бройката някакви с usb вход. Едното се оказа добро и работи добре, другото на първия ден езгасна отвсякъде и сега ще го нося на ремонт.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети