|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PerfectGentleman Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 21:04 Заглавие: Razkodirane na avtomobilni kasetofoni!!! |
|
|
Ако някой е по-запознат с нещата моля да ми обясни по подробно как стават нещата - програми, схеми, начин на свързване към компютъра.Видях някой и друг сайт с доста програмки, но мисля, че още малко знание няма да ми е в повече.Благодаря предварително:) _________________ The War Is Over.....You Win.....You Lost.......ME!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 21:42 Заглавие: Re: Razkodirane na avtomobilni kasetofoni!!! |
|
|
| PerfectGentleman написа: | | Ако някой е по-запознат с нещата моля да ми обясни по подробно как стават нещата - програми, схеми, начин на свързване към компютъра.Видях някой и друг сайт с доста програмки, но мисля, че още малко знание няма да ми е в повече.Благодаря предварително:) |
Няма вълшебна обща формула, с която да се разкодират всички касетофони. Всяка една марка и модел се разкодират по различен начин. Доколкото си спомням, във файлообменника имаше някакви калкулатори, които могат да ти бъдат от полза, ако си ги изтеглиш, но те няма да те направят специалист. Знанията се натрупват с опита. Малко по малко ще се научиш кое как става, нужно ти е желание и търпение.
Успех! |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 17:09 Заглавие: |
|
|
И наистина не разчитай на калкулаторите по s/n , защото ако касетофона е бил разкодиран веднъж, 95% съм сигурен че кода е променен  |
|
|
 |
auviteh Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 21:50 Заглавие: |
|
|
| Налепи си един по елементарен програматор изтели си порграмата към него свали си няколко готови бина със кодовете и ги разучавай.Поне за по елементарните сам ще стигнеш до истината.По руските сайтове има много готови решения.Но без програматор на "сухо", нищо няма да разбереш.Пък след това като ти попадне някой с известен код,можеш да си поиграеш малко с него и да видиш при промени на едно друго какво става.Но първо само с готови бинове и празни памети ще разбереш как се пишат,трият и променят.Мисля,че понипрог е най лесен за изпълнение и ще ти свърши добра работа.Има си и софтуер за него и е напълно безплатен.Лепиш оживяваш пускаш програмата и ще видиш че дявола не е толкова черен. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|