| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nuffe Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 2:44 Заглавие: Някой за малко онлайн шах ? |
|
|
| Някой иска ли да пойграем малко онлайн шах в www.bulchess.com ... ако има желаещи ми пешете там .. потребителското ми име е Иван665 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 7:57 Заглавие: |
|
|
Нека опитаме Ника и името ми е Noel Обчиам шаха макар да не съм добър играч  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 9:29 Заглавие: |
|
|
В шаха и белота в интернет стават много шашми.
Някой отсреща си пуснал на компютъра я ДийпФриц я Хиаркс пък ти чакай да го биеш нявга.
Шах се играе в домашни условия,режеш си нещо сухо за мезе дето вика бай Вълчо,грееш ракийка за подгряване на фрицовете и се почва.
Не казвам че конкретния потребител ползва шашми-може той да си е напълно коректен-говоря по принцип за шаха и белота из нета.
Ей навремето и аз бях силен на шах.Кат пионерче 4 клас мисля бях на междуучилищните шампионати ходих до Пловдив една година на шах-турнир и останах втори от сур-бюлюк народ.Бех се запалил много-книги си купувах,четеех,разигрвах,разучавах шахматните стратегии...
Колко пари съм издал за литература...и колко беше кът.Освен онва тънкото списание-"Шахматна мисъл"...
Сега из интернет информация-бол-ама няма време за игра...Сигурно не съм играл от 5-10 годии шах...Абе кат се замисля още не съм забравил как се местят фигурите-значи не съм толкоз зле... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 11:09 Заглавие: |
|
|
И аз един път се опитвах да пукам онлайн шах, ама не ми хареса нещо.За сметка на това пък нещо се зарибих да цъкам "Не се сърди човече".Снощи до 4 часа играх...  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 12:11 Заглавие: |
|
|
Хватката която се ползва обикновено е отсрещната страна пуска някакъв професионален шах-симулатор на компютъра си,като Хиаркс,Диип Фриц,Shredder и твоите ходове ги играе срещу компютъра.А ответните ходове на компютъра ги играе срещу тебе.
При белота пък двамата партньори междувременно си говорят по скайп и си казват картите и кой на кого каква боя да му пусне.
Абе интерент не става много-много за тия неща-явяват се такива нечестни прийоми.
Не че ми пречи че ше ме отупат кат брашнян чувал,тя славата била за победителите,пък честта за победените,ама става безинтересна така играта. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 13:42 Заглавие: |
|
|
Интересно е какъв ще е изхода ако и от двете страни пуснат ДийпФриц  |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 16:43 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Интересно е какъв ще е изхода ако и от двете страни пуснат ДийпФриц  |
Равен ..... защото компютъра при еднакви условия не може нищо да избере или да предложи ....
...... дето са казали е по-прост в случая и от магаре поставено на равни растояния и условия между две бали сено .... и к'во
...... магарето ще си направи избора и ще си хапне, а комп'а блокира .... или ако беше магаре - умира от глад.
Ей за това човека е висшата раса /в частност и за магарето важи/ _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
|