Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Някой за малко онлайн шах ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nuffe
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 2:44    Заглавие: Някой за малко онлайн шах ? Отговорете с цитат

Някой иска ли да пойграем малко онлайн шах в www.bulchess.com ... ако има желаещи ми пешете там .. потребителското ми име е Иван665
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Noel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 7:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Нека опитаме Smile Ника и името ми е Noel Smile Обчиам шаха макар да не съм добър играч Smile
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 9:29    Заглавие: Отговорете с цитат

В шаха и белота в интернет стават много шашми. Very Happy
Някой отсреща си пуснал на компютъра я ДийпФриц я Хиаркс пък ти чакай да го биеш нявга.
Шах се играе в домашни условия,режеш си нещо сухо за мезе дето вика бай Вълчо,грееш ракийка за подгряване на фрицовете и се почва.
Не казвам че конкретния потребител ползва шашми-може той да си е напълно коректен-говоря по принцип за шаха и белота из нета.
Ей навремето и аз бях силен на шах.Кат пионерче 4 клас мисля бях на междуучилищните шампионати ходих до Пловдив една година на шах-турнир и останах втори от сур-бюлюк народ.Бех се запалил много-книги си купувах,четеех,разигрвах,разучавах шахматните стратегии...
Колко пари съм издал за литература...и колко беше кът.Освен онва тънкото списание-"Шахматна мисъл"...
Сега из интернет информация-бол-ама няма време за игра...Сигурно не съм играл от 5-10 годии шах...Абе кат се замисля още не съм забравил как се местят фигурите-значи не съм толкоз зле...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ShaGratH^
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 11:09    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз един път се опитвах да пукам онлайн шах, ама не ми хареса нещо.За сметка на това пък нещо се зарибих да цъкам "Не се сърди човече".Снощи до 4 часа играх... Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 12:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Хватката която се ползва обикновено е отсрещната страна пуска някакъв професионален шах-симулатор на компютъра си,като Хиаркс,Диип Фриц,Shredder и твоите ходове ги играе срещу компютъра.А ответните ходове на компютъра ги играе срещу тебе.
При белота пък двамата партньори междувременно си говорят по скайп и си казват картите и кой на кого каква боя да му пусне.
Абе интерент не става много-много за тия неща-явяват се такива нечестни прийоми.
Не че ми пречи че ше ме отупат кат брашнян чувал,тя славата била за победителите,пък честта за победените,ама става безинтересна така играта.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 13:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Интересно е какъв ще е изхода ако и от двете страни пуснат ДийпФриц Very Happy
Върнете се в началото
dakiss
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 16:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Интересно е какъв ще е изхода ако и от двете страни пуснат ДийпФриц Very Happy

Равен ..... защото компютъра при еднакви условия не може нищо да избере или да предложи ....

...... дето са казали е по-прост в случая и от магаре поставено на равни растояния и условия между две бали сено .... и к'во

...... магарето ще си направи избора и ще си хапне, а комп'а блокира .... или ако беше магаре - умира от глад.

Ей за това човека е висшата раса Wink /в частност и за магарето важи/
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети