Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Tarsq kodek za audio sistemata na Smart Forfour

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Adelina
Гост

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 10:07    Заглавие: Tarsq kodek za audio sistemata na Smart Forfour Отговорете с цитат

Zdr da se predstavq parvo.Az sam Adelina. Imam edin sredno golqm problem.
Raka4iha mi akumolatora na kolata i vposeldstviq razbrah 4e ima kod za radioto. Kolata q imam ot 1 mesec i pri pokupkata ne mi dadoha servizna knijka(mislq 4e taka se kazva) tai kato q bili izgubili . I ve4e 4 dena sam bez muzika i zapo4vam da otka4am ot ti6inata.
Molq ako nqkoi moje da mi pomogne da go napravi,6te mu buda mnogo priznatelna

Adelina написа:
Искам да се извиня за латиницата ,взимам си бележка, и да се поправя колата ми е SMART MC01, fortwo.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:21    Заглавие: Отговорете с цитат

"Кодек" в случая е силно неподходяш термин.
Съвета ми е да "отидеш" на Потребители, да сортираш по местожителство.
Разгледай профилите и хвърли едно око на мненията, харесай си някой и се обърни на лични да се уточните.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Имаш два средно омазани поста най-вече.И в тях нищо не пише.Ама както и да е.На първо място-колата нова ли е или на старо?В първия случай трябва да си изискаш документацията.Във втория-да се свържеш със стария собственик,който да ти продиктува кода.Ако те мрази и не иска да ти го каже,то повечето касетофони могат да се направят да работят без код.В този форум има колеги които се занимават с това-разкодиране(срещу съответното заплащане).Но трябва модела на устройството барем да се напише.И да се пита-може ли,не може ли....И те така.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Моме,ако се чудиш защо колегите само ти заключват темите. Very Happy Темата ти е показно за това "как НЕ трябва да се оформя тема".
Лошото е че нито можеш в конкретния случай да я оформиш,като хората-а и да я оформиш-пак няма да се справиш.Не ти е и работа да се справяш-то ако всеки можеше всичко-нямаше да има нужда от професии.То затова си има сервизи.
Виж в "Общи приказки" има тема за търсещите сервиз или си избери от профилите като ги сортираш според местожителството им някой колега и се разберете.Закарай му го в сервиза за ремонт и това е.
Успех!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Аделина
Гост

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:30    Заглавие: Съжелявам Отговорете с цитат

съжалявам отново за невежеството ми, но не съм много наясно с регалментите на форумите.
моля да ме извините отново.
Върнете се в началото
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма нищо.За теб на всичко сме готови.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети