| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Adelina Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 10:07 Заглавие: Tarsq kodek za audio sistemata na Smart Forfour |
|
|
Zdr da se predstavq parvo.Az sam Adelina. Imam edin sredno golqm problem.
Raka4iha mi akumolatora na kolata i vposeldstviq razbrah 4e ima kod za radioto. Kolata q imam ot 1 mesec i pri pokupkata ne mi dadoha servizna knijka(mislq 4e taka se kazva) tai kato q bili izgubili . I ve4e 4 dena sam bez muzika i zapo4vam da otka4am ot ti6inata.
Molq ako nqkoi moje da mi pomogne da go napravi,6te mu buda mnogo priznatelna
| Adelina написа: | | Искам да се извиня за латиницата ,взимам си бележка, и да се поправя колата ми е SMART MC01, fortwo. |
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:21 Заглавие: |
|
|
"Кодек" в случая е силно неподходяш термин.
Съвета ми е да "отидеш" на Потребители, да сортираш по местожителство.
Разгледай профилите и хвърли едно око на мненията, харесай си някой и се обърни на лични да се уточните. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:26 Заглавие: |
|
|
Имаш два средно омазани поста най-вече.И в тях нищо не пише.Ама както и да е.На първо място-колата нова ли е или на старо?В първия случай трябва да си изискаш документацията.Във втория-да се свържеш със стария собственик,който да ти продиктува кода.Ако те мрази и не иска да ти го каже,то повечето касетофони могат да се направят да работят без код.В този форум има колеги които се занимават с това-разкодиране(срещу съответното заплащане).Но трябва модела на устройството барем да се напише.И да се пита-може ли,не може ли....И те така. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:27 Заглавие: |
|
|
Моме,ако се чудиш защо колегите само ти заключват темите. Темата ти е показно за това "как НЕ трябва да се оформя тема".
Лошото е че нито можеш в конкретния случай да я оформиш,като хората-а и да я оформиш-пак няма да се справиш.Не ти е и работа да се справяш-то ако всеки можеше всичко-нямаше да има нужда от професии.То затова си има сервизи.
Виж в "Общи приказки" има тема за търсещите сервиз или си избери от профилите като ги сортираш според местожителството им някой колега и се разберете.Закарай му го в сервиза за ремонт и това е.
Успех! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Аделина Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 12:30 Заглавие: Съжелявам |
|
|
съжалявам отново за невежеството ми, но не съм много наясно с регалментите на форумите.
моля да ме извините отново. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
|
|
 |
|