Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Хубав тинол -къде в София

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Яну 10, 2008 20:45    Заглавие: Хубав тинол -къде в София Отговорете с цитат

Не съм маниак ,до сега използвувах един 75мм.SOLDER с червен етикет на макарата от Конрад и горе долу ми вършеше работа обаче днес свърши и си купих пак същата китайска смес обаче с един сивкав етикет които за нищо не става.От магазините от които си поръчвам нищо не ми хареса,или са много скъпи или не ги знам що за чудо са.Въпроса ми е някой знае ли къде има такъв SOLDER с червен етикет на сносна цена в София.Не ми се води дискусия кой тинол е по добър и защо.Прочетох всичко написано във форума и из нета за България.Благодаря.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 10, 2008 20:50    Заглавие: Отговорете с цитат

За конкретния не знам.
В Електронинвест има Алфа и Куксън-ще ти харесат.От години ги ползвам и съм много доволен.
В комет има Cynel
За него важи същото.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fonev_tv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 8:38    Заглавие: Отговорете с цитат

И при Кацарска тинола е добър
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 19:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Позлзвах един от онова магазинче дето беше на 7-ми километър (не помня фирмата) за SMD компоненти. Сега се е преместило. Много добър! Сега свършвам половината кило от Комет (Interflux IF 14). Не е като онзи на сините макари, но се свиква и с него. Цените не са толкова шокиращи и на двата вида. Не знам какъв е този китайски, но, ако след половин година разбера, че не е бил точно това което се е искало от група нервни клиенти, няма да съм на кеф.

Просто препоръчвам да не се пести от важните неща.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 19:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Vaklin написа:
Позлзвах един от онова магазинче дето беше на 7-ми километър (не помня фирмата) за SMD компоненти. Сега се е преместило.

МТ1
Сега са от другата страна на шосето.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети