| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 20:45 Заглавие: Хубав тинол -къде в София |
|
|
Не съм маниак ,до сега използвувах един 75мм.SOLDER с червен етикет на макарата от Конрад и горе долу ми вършеше работа обаче днес свърши и си купих пак същата китайска смес обаче с един сивкав етикет които за нищо не става.От магазините от които си поръчвам нищо не ми хареса,или са много скъпи или не ги знам що за чудо са.Въпроса ми е някой знае ли къде има такъв SOLDER с червен етикет на сносна цена в София.Не ми се води дискусия кой тинол е по добър и защо.Прочетох всичко написано във форума и из нета за България.Благодаря. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 20:50 Заглавие: |
|
|
За конкретния не знам.
В Електронинвест има Алфа и Куксън-ще ти харесат.От години ги ползвам и съм много доволен.
В комет има Cynel
За него важи същото. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 8:38 Заглавие: |
|
|
| И при Кацарска тинола е добър |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 19:05 Заглавие: |
|
|
Позлзвах един от онова магазинче дето беше на 7-ми километър (не помня фирмата) за SMD компоненти. Сега се е преместило. Много добър! Сега свършвам половината кило от Комет (Interflux IF 14). Не е като онзи на сините макари, но се свиква и с него. Цените не са толкова шокиращи и на двата вида. Не знам какъв е този китайски, но, ако след половин година разбера, че не е бил точно това което се е искало от група нервни клиенти, няма да съм на кеф.
Просто препоръчвам да не се пести от важните неща. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 19:17 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Позлзвах един от онова магазинче дето беше на 7-ми километър (не помня фирмата) за SMD компоненти. Сега се е преместило. |
МТ1
Сега са от другата страна на шосето. |
|
|
 |
|