| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hitmans Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 20:49 Заглавие: Sony CDX4000RX смяна на оптиката(за кола) |
|
|
носих го в един сервиз при некакви неграмотници и ми каза че не са сменявали досега но били проверили и щяло да струва около 100лв
някаква доза се била изхабила
Имам няколко въпроса:
Колко кинти ще ми излезе да ми сменят тая оптика?
Може ли да се слoжи от друг плеиър целия механизъм или само оптика
Кажете някои сервиз в СФ които си разбират и прават такива работи
ако има някои дето са имали такива проблеми да споделят
мерси предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 20:58 Заглавие: |
|
|
| Ако и там дето си го носил си се държал по същия начин, малко са ти поискали за да те изгонят. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 1:08 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Ако и там дето си го носил си се държал по същия начин, малко са ти поискали за да те изгонят. | RC много добър отговор.И аз много мразя такива клиенти и следователно и цената на ремонта се увеличава.
Няма да коментирам държанието на Hitmans.
Hitmans--Може да го занесеш в SONY център,те ги подържат гаранционо,но сам обеден че ще ти вземат повече от 100 лв.
 |
|
|
 |
hitmans Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 9:31 Заглавие: |
|
|
| абе вие сте много зле бе какво ми е на диржанието просто казвам какво са ми казали не сам се държал лошо с тях просто те ме разкараха явно не им се занимава |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 9:56 Заглавие: |
|
|
Не си дал никаква информация и отговарям по принцип.
Предполагам че устройството ти е втора употреба, купено за малко пари. Ако беше ново щеше да се обърнеш към гаранционния сервиз, а дори и да ти е изтекла гаранцията пак към него.
От моята практика (почти) всички CD втора употреба са изхвърлени за лазер. Други елементи практически не дефектират. Обикновено продаващите такава техника засилват лазера, а резултата от това е седмица до 2 месеца колкото да се продаде. Особено които са за кола антишок системата изглажда доста прескачания. Ако беше попитал колегите поне за типа на лазера можеше да задъдеш въпрос тук колко струва и откъде може да се купи КАЧЕСТВЕН и на прилична цена. Обикновено поради малкото разпространение и малки габарити тези за кола струват 2 - 3 пъти повече отколкото за "нормални" аудио уредби. Така че вероятно цитираната сума е вярна. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 10:12 Заглавие: |
|
|
| къде се намира СОНИ център |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 13:32 Заглавие: |
|
|
| hitmans написа: | | абе вие сте много зле бе какво ми е на диржанието просто казвам какво са ми казали не сам се държал лошо с тях просто те ме разкараха явно не им се занимава | Дали сме зле или добре не си човека които ще преценява но не казвай за колега неграмотник ако си по грамотен си го оправи сам ако можеш .СОНИ центрове има в цялата страна написани са на гърба на гар карта попитай във всеки магазин в който продава черна техника да ти кажат |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 13:37 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Ако и там дето си го носил си се държал по същия начин, малко са ти поискали за да те изгонят. |
И аз не одобрявам начина на изразяване на Hitmans. Не е коректно да се говори така за колеги. С такива хора не искам да контактувам по какъвто и да било начин, още по-малко пък да им помагам. Недоверчивите клиенти ги връщам още от вратата. Не смятам за нужно да обяснявам защо. |
|
|
 |
хитманс Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 15:39 Заглавие: |
|
|
добре де извинявам се неможе ли да карате по същество оставете ги тия колеги просто сам нервен и искам да ме посъветвате какво да права
Модерирано от RC: Още една подобна проява като тази която изтрих и редактирах и ще изтрия цялата ти тема.
По отношение на това какво да правиш, вече беше посъветван.
Най-малкото би могъл да обиколиш още няколко места и да сравниш, но съвета ми е ако наистнина си решил да го правиш се обърни към оторизиран сервиз. |
|
|
 |
|