| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 9:45 Заглавие: |
|
|
| Никола Киров написа: | | Боико SPL21-R03 е централния процесор . Малко вероятно е тои да ти е проблема. Скапва се само от сериозни токови удари като от гръмотевица да кажем. Не е изключено и да е тои проблема ти но е много малко вероятно. Практиката така показва. |
Във връзка с http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=2817&highlight=7155vt съм на мнение че MSP-то не се резетира нормално от 33 пин на SPL21-R03 и след като беше заминал и тунера то твърде вероятно апарата да е гръмотевичен.
Tokio написа:
Утре ще видя моя телевизор с какъв основен процесор е и ако е такъв, какъвто ти трябва ще ти го дам на тази цена. Вече реших да го разчастя моя телевизор.
Чакам и се надявам  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nikola Kirov Активен потребител

Регистриран на: 23 Фев 2005 Мнения: 85 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 20:37 Заглавие: |
|
|
На някои не му ли е потрябвал такъв.
Вече правя и за Nokia Stereoplus - II шасито.
най честата маркировка по тия процесори е
NCE-PRE03-R01
или
NCE-PRE01-R02
но се срещат и доста други варианти на маркировка. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 23:55 Заглавие: |
|
|
| Nikola Kirov написа: | На някои не му ли е потрябвал такъв.
Вече правя и за Nokia Stereoplus - II шасито.
най честата маркировка по тия процесори е
NCE-PRE03-R01
или
NCE-PRE01-R02
но се срещат и доста други варианти на маркировка. |
На мен все още ми трябва такъв процесор, но вече и 20 лева не мога да дам за него. Цените на новите телевизори тотално се сринаха за една година и това естествено се отрази на цената на ремонта, която клиента е готов да плати. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 1:09 Заглавие: Лицев процесор за Нокиа |
|
|
| Къде беше колега Киров преди 10г.,когато навлизаха тези апарати?За 10г.съм бракувал повече от 50бр.а сега вече почти никой не внася тези модели,а там дето има дефектирали,едва ли ще се съгласят на твоята+нашата цени,при тези в технополис.И от мен извинение за времето и труда по разшифровката на алгоритъма,но всяко нещо с времето си.Преди даваха 50 марки за цяла платка,а сега се мръщят и на 20лв.Съдба,приятелю,и аз днес унищожих поредните5 мъртавци от склада,дори намерих и цял лицев панел с надпис-ОК.Е,защо не ми се мярна преди 2 месеца!?Но не губи кураж,доста екземпляри стоят с надежда за съживяване.Като гледам как наши колеги се побъркват по ретро техника,а и колко често гърмят новите китайчета,нищо чудно твоите идеи да станат хит.Знаеш ли! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 1:16 Заглавие: |
|
|
Когато наистина вървяха тия телевизори аз се занимавах с телевизори и аналогова електроника и не бях програмист
Няма значение,няколко колеги и от тоя форум са оживявали такива нокии с мои процесори и още ще се се оживяват. Те са свястни телевизори и хората обикновенно си ги ценят. преди месец си продадох Stereoplus-II нокията на която последно правих последната софтуерна версия сувсем без проблем за 180 лева.
Има си хора за всичко |
|
|
 |
ILIAN Опитен потребител

Регистриран на: 04 Мар 2005 Мнения: 281 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 23:19 Заглавие: |
|
|
За това че работят без проблем - гарантирам  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 13:42 Заглавие: |
|
|
| А ако някой колега от Стара Загора или наблизо има такава Нокия бих могъл да му я купя. Днес ми излезе още един клиент дето би си купил такава ако му намеря. Но трябва да е с добре запазена кутия и свястен кинескоп. |
|
|
 |
Ност Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 15:20 Заглавие: |
|
|
| Твърде малко такива Нокии има в България.Те главно са докарвани втора ръка.С тези цени на новите телевизори се обезмислят повечето ремонти на старите апарати.Всички са чували клиентите да казват "Ако е нещо дребно да се прави" .Това не е процесор на Фунай та да се харчи в хиляди бройки.Така че Никола май лабораторното упражнение не си струва. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 1:58 Заглавие: |
|
|
| Е не е като съвсем да съм си загубил времето. Подкарал съм си 3 мои нокии,продал съм десеттина процесора. Разбира се за същото загубено време някой плочкаджия или водопроводчик изкарва 5 пъти по толкова ама това е положението с електорниката. |
|
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 5:43 Заглавие: |
|
|
цената е добра,стига телевизора да е запазен.
а що се отнася за такива нокий попадат ми често,ако те интересуват на лични. |
|
|
 |
|