|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 1:44 Заглавие: Захранване. |
|
|
Е това заяждане го очаквах. То е нещо нормално за форума и повечето така фалшиво наречените техници във форума, който много обичат да си проветряват устата, като дрънкат пълни глупости. Чесно да ти кажа направо вече не ми се пише, да помагам на някой, защото от един ред после стават 10 страници спор. Това основно тук го има. Ама то си зависи не от форума и дизайна на сайта, а от тези който участват в него. Но както и да е. Да се върнем на темата.
Когато той попита, аз вече казах че не съм разбрал правилно въпроса му, и останах с впечатлението, че плеара черпи около 1А. Батерията не ме интересува каква е, може да не е оригинална, или да е монтирана от някой друг. Все пак така е зададен въпроса. Няма снимкии данни за плеара, нито марка и номер.
А и още нещо. Като ти гледам последният ред. Хм. Ако си мислиш, че не правя разлика между мерна единица на капацитет (на батерия), и мерната единица за консумиран ток (от дадено устройство) хах далече си от истината.
А и още нещо, мислех да не го казвам, защото ще почнат коментари въпроси и заяждания още 10, 20 или повече страници, или някой пак ще каже тоя се хвали и ще започнат коментари пак ама както и да е. Вече се ядосах и ми е се тая. Като казваш за батерии, изчислявал съм системи и съм монтирал системи с батерии от по няколко килоампера, така, че знам какво е капацитет на батерия. За изследването на батериите няма да споменавам. не е добре да се правят такива ... прояви в поста на някои, към друг. Малко е селско и супер тъпо. Нали за това е форума, да си помагаме, които може помага, който неможе си трае. Не видях накой да му помогне, дори с една елементарна схема. Само филосовски работи. Нямам думи.  _________________ Skype: gigavolt_501
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 8:29 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Не видях накой да му помогне, дори с една елементарна схема. |
Я успокой топката ,елементарни схеми -под път и над път ,ако питащия не може да си направи схема на захранващо устройство ,не съм убеден че ще може и да го реализира ,малко трудно ще е чрез съвети и напътствия ,по-добре да си потърси готов захранващ блок. Отделно никъде не е указал има ли плеъра вход за външно захранване ,или ще си го прави сам ? |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 9:12 Заглавие: |
|
|
И-и-и-и-й, пак като ущипани моми, RC визираше госта, който така и не се появи повече в темата. Само пална фитила и глей кво стана  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 12:41 Заглавие: |
|
|
Някои от участниците във този форум май наистина четат през ред
или изобщо не обмислят това което четат
А към задалия въпроса купи си 2 акумулаторни батерии , зарядно и си ги сменяй така ще се спасиш от жици да се оплиташ в тях или да си гръмнеш плеърчето. |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 15:19 Заглавие: Захранване. |
|
|
| old4 написа: | | А към задалия въпроса купи си 2 акумулаторни батерии , зарядно и си ги сменяй така ще се спасиш от жици да се оплиташ в тях или да си гръмнеш плеърчето. |
Да като се замислиш това определено е най-доброто решение.  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 10:34 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | А към задалия въпроса купи си 2 акумулаторни батерии , зарядно и си ги сменяй така ще се спасиш от жици да се оплиташ в тях или да си гръмнеш плеърчето. |
Не колега, не си прав .
А бе не разбрахте ли, че госта иска хем да е просто, хем да е качствено, хем да се прави от тиксо, а и ако може той да си го слепи сам за да е без пари? Без да мисли, че още от първия опит може да получи купчинка със сажди. |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 17:11 Заглавие: |
|
|
Като за начало дали да не видим самия плеър ако е s1mp3 с черно бяло lcd (как му се вика монохромен ???? ) най най ама най голямата консумация му е 150 ма така че слагаш 250 източник и си готов до към 2,5 волта няма проблеми лично съм пробвал с s1mp3 с atj2151 чипсет повечето s1mp3 са такива така ,че с 2 волта 250 ма няма да има никакви проблеми! И за любопитните с изгасена подсветка и плейване на mp3 максимална сила на звука слушалки 32 ома харчи между 80 и 120 ма в зависимост от музиката на ogg и другите формати който подържат тези плеъри консумацията е с 10/20 ма надолу.
Успех! _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|