Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

РЕГУЛАТОР НИВОТО НА ЗВУКА

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
alantion
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: стара загора

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 21:55    Заглавие: РЕГУЛАТОР НИВОТО НА ЗВУКА Отговорете с цитат

П Р И Я Т Е Л И ,

Писна ми когато гледам дадено предаване по телевизията , изведнъж да прекъсне и... заочва Р Е К Л А М А и.. яко ПСУВАНЕ. Моля ,някой ако знае как да си направя телевизора когато излъчват ТЪПИТЕ си реклами тивито автоматично да ги изключва.
Знам че няма невъзможни неща, но аз имам само идеи а не мога да го измисля. Ако някой има нещо готово нека го сподели . Знайте ,че много сме тия които биха го внедрили. Това е АД като пуснат реклами поне с 5-6 пъти по -високо ниво на звука.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 21:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Направи това нещо и ще станеш милионер. Също така може да се пробваш със защита на дискове от презапис, които да работят на битови устройства.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
alantion
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не се шегувам, напротив: Затова ако забелязахте споменах ,че няма невъзможни неща.

Не съм го казал аз нито Вие; "Кажете ми какво няма на пазара и аз ще стана милионер." ........????

Нали няма да ме убеждавате че е невъзможнно?

Аз направих запитване в една компания за кабелна телевизия и отговорут беше:
В други страни е уреден въпроса така: Плащаш по 10 долара на месец и когато се появят рекламите ,автоматично те прехвърлат на друг канал,докато преключат и после отново те връщат на същия канал. Е как е ,май има начин но ние сме Българи и искаме да мине без 10 долара. Та затова ми беше бъпроса.
Върнете се в началото
the_bull
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Монтана(Студент в Русе)

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:19    Заглавие: Отговорете с цитат

До колко съм запознат мисля, че в някой страни има стандарт който задължава операторите когато пускат реклами да излъчват смесен със някакъв сигнал, който някакво устройство разпознава и превключва TV то.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
alantion
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:29    Заглавие: Отговорете с цитат

the_bull написа:
До колко съм запознат мисля, че в някой страни има стандарт който задължава операторите когато пускат реклами да излъчват смесен със някакъв сигнал, който някакво устройство разпознава и превключва TV то.

Ами да За това ми беше идеята . Ние не сме последната дупка на кавала.. След като има агресия трябва да измислим и защита ,т.е противодействие.

Мисля че има доста умни българи които да предложат нещо!?
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:30    Заглавие: Отговорете с цитат

alantion написа:
Аз не се шегувам, напротив: Затова ако забелязахте споменах ,че няма невъзможни неща.

Не съм го казал аз нито Вие; "Кажете ми какво няма на пазара и аз ще стана милионер." ........????

Нали няма да ме убеждавате че е невъзможнно?

Аз направих запитване в една компания за кабелна телевизия и отговорут беше:
В други страни е уреден въпроса така: Плащаш по 10 долара на месец и когато се появят рекламите ,автоматично те прехвърлат на друг канал,докато преключат и после отново те връщат на същия канал. Е как е ,май има начин но ние сме Българи и искаме да мине без 10 долара. Та затова ми беше бъпроса.

Разбира се че може,каак да не може-и да нема такъв сигнал-големо важно.Ше сложим елиптичния тангенсов магнитно-ядрен антирекламен дискриминатор от совалката и ше стане номера.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
alantion
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Колега, освен че трябва да наруша добрия тон ,но рискувам да ме санкционират. Приемам невежеството ти за шега ,затова приеми моя по-ЗДРАВ! Прег=дполагам че във форума се дискотират алтернативни теми,а и идеите водят до резултати. Благодаря все пак за пълноценното участие!
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети