| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alantion Нов потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 10 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 21:55 Заглавие: РЕГУЛАТОР НИВОТО НА ЗВУКА |
|
|
П Р И Я Т Е Л И ,
Писна ми когато гледам дадено предаване по телевизията , изведнъж да прекъсне и... заочва Р Е К Л А М А и.. яко ПСУВАНЕ. Моля ,някой ако знае как да си направя телевизора когато излъчват ТЪПИТЕ си реклами тивито автоматично да ги изключва.
Знам че няма невъзможни неща, но аз имам само идеи а не мога да го измисля. Ако някой има нещо готово нека го сподели . Знайте ,че много сме тия които биха го внедрили. Това е АД като пуснат реклами поне с 5-6 пъти по -високо ниво на звука. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
alantion Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:13 Заглавие: |
|
|
Аз не се шегувам, напротив: Затова ако забелязахте споменах ,че няма невъзможни неща.
Не съм го казал аз нито Вие; "Кажете ми какво няма на пазара и аз ще стана милионер." ........????
Нали няма да ме убеждавате че е невъзможнно?
Аз направих запитване в една компания за кабелна телевизия и отговорут беше:
В други страни е уреден въпроса така: Плащаш по 10 долара на месец и когато се появят рекламите ,автоматично те прехвърлат на друг канал,докато преключат и после отново те връщат на същия канал. Е как е ,май има начин но ние сме Българи и искаме да мине без 10 долара. Та затова ми беше бъпроса. |
|
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:19 Заглавие: |
|
|
| До колко съм запознат мисля, че в някой страни има стандарт който задължава операторите когато пускат реклами да излъчват смесен със някакъв сигнал, който някакво устройство разпознава и превключва TV то. |
|
|
 |
alantion Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:29 Заглавие: |
|
|
| the_bull написа: | | До колко съм запознат мисля, че в някой страни има стандарт който задължава операторите когато пускат реклами да излъчват смесен със някакъв сигнал, който някакво устройство разпознава и превключва TV то. |
Ами да За това ми беше идеята . Ние не сме последната дупка на кавала.. След като има агресия трябва да измислим и защита ,т.е противодействие.
Мисля че има доста умни българи които да предложат нещо!? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:30 Заглавие: |
|
|
| alantion написа: | Аз не се шегувам, напротив: Затова ако забелязахте споменах ,че няма невъзможни неща.
Не съм го казал аз нито Вие; "Кажете ми какво няма на пазара и аз ще стана милионер." ........????
Нали няма да ме убеждавате че е невъзможнно?
Аз направих запитване в една компания за кабелна телевизия и отговорут беше:
В други страни е уреден въпроса така: Плащаш по 10 долара на месец и когато се появят рекламите ,автоматично те прехвърлат на друг канал,докато преключат и после отново те връщат на същия канал. Е как е ,май има начин но ние сме Българи и искаме да мине без 10 долара. Та затова ми беше бъпроса. |
Разбира се че може,каак да не може-и да нема такъв сигнал-големо важно.Ше сложим елиптичния тангенсов магнитно-ядрен антирекламен дискриминатор от совалката и ше стане номера. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
alantion Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:40 Заглавие: |
|
|
| Колега, освен че трябва да наруша добрия тон ,но рискувам да ме санкционират. Приемам невежеството ти за шега ,затова приеми моя по-ЗДРАВ! Прег=дполагам че във форума се дискотират алтернативни теми,а и идеите водят до резултати. Благодаря все пак за пълноценното участие! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 22:45 Заглавие: |
|
|
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|