|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 21:42 Заглавие: проблем с алармата |
|
|
| здравеите първо искам да се извиня на модераторите и на посещаващите този форум ако мястото на тази тема не е тук.проблемът ми е с алармата на автомобила.случи се така че ми направи беля крушката на пепелника даде на късо задимя изгуря бушон наложи се да махна направо буксата и да изолирам кабелите смених бушона и готово.но се оказа че след това с алармата има проблем не знам дали имат общо двете неща но сега всичко друго е наред но отворя ли колата при включена аларма тя не пищи а като отворя предния капак работи незнам какво става някои кабел ли се е откачил щом машинката на капака я задеиства значи нещо машинката на вратата не иска.моля ви помогнете ми че не ми се ходи по маистори че пак ще ми одерат кожата(не знам дали има значение но алармата е вързана така че като я включвам и изключвам премигат габаритите а не мигачите а като беше изгурял бушона единият преден и единият заден габарит не светиха)) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 8:31 Заглавие: |
|
|
По-добре наслгай интервали и главни букви в поста си, че като го погледна още в началото такъв змазан и гладък като тепсия, не ми се чете по нантатък.
Я сега прочети отново каквото си написал и кажи: разбираш ли си?
Ако отговорът е НЕ, значи и другите са стинали само до първото изречение. Така, че не очаквай отговор. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 9:02 Заглавие: |
|
|
Нямат връзка двете неща.Скапал се е бутонът на вратата.Това е нормално,особено за някои марки.Сменяй го най-добре и си готов.Провери и на другите врати бутоните,че е възможно още някой да не работи.Другият вариант,но по-малко вероятен според мен е да са разделени веригите на капака и вратите и да е прекъснал проводникът на веригата врати.Ако не си наясно какво съм написал-бягай при майстор.Ако няма майстори около теб-,и аз мога да ти помогна-в Провадия съм,заповядай  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 14:22 Заглавие: ре |
|
|
Модерирано от RC
Мнението е изтрито поради несъобразяване с правилата на форума и раздаване на квалификации.
Координатите на Ditronix ги имаш, така че ако той желае да ти помогне може да се свържеш с него на PM (след като направиш необходимото) или на мейла.
Темата ти приключи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|