Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

проблем с алармата

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Мар 01, 2008 21:42    Заглавие: проблем с алармата Отговорете с цитат

здравеите първо искам да се извиня на модераторите и на посещаващите този форум ако мястото на тази тема не е тук.проблемът ми е с алармата на автомобила.случи се така че ми направи беля крушката на пепелника даде на късо задимя изгуря бушон наложи се да махна направо буксата и да изолирам кабелите смених бушона и готово.но се оказа че след това с алармата има проблем не знам дали имат общо двете неща но сега всичко друго е наред но отворя ли колата при включена аларма тя не пищи а като отворя предния капак работи незнам какво става някои кабел ли се е откачил щом машинката на капака я задеиства значи нещо машинката на вратата не иска.моля ви помогнете ми че не ми се ходи по маистори че пак ще ми одерат кожата(не знам дали има значение но алармата е вързана така че като я включвам и изключвам премигат габаритите а не мигачите а като беше изгурял бушона единият преден и единият заден габарит не светиха))
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 02, 2008 8:31    Заглавие: Отговорете с цитат

По-добре наслгай интервали и главни букви в поста си, че като го погледна още в началото такъв змазан и гладък като тепсия, не ми се чете по нантатък.

Я сега прочети отново каквото си написал и кажи: разбираш ли си?
Ако отговорът е НЕ, значи и другите са стинали само до първото изречение. Така, че не очаквай отговор.
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Мар 02, 2008 9:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямат връзка двете неща.Скапал се е бутонът на вратата.Това е нормално,особено за някои марки.Сменяй го най-добре и си готов.Провери и на другите врати бутоните,че е възможно още някой да не работи.Другият вариант,но по-малко вероятен според мен е да са разделени веригите на капака и вратите и да е прекъснал проводникът на веригата врати.Ако не си наясно какво съм написал-бягай при майстор.Ако няма майстори около теб-,и аз мога да ти помогна-в Провадия съм,заповядай Laughing Laughing Laughing

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Мар 02, 2008 9:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Idea Arrow Arrow Arrow http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=15260 Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 02, 2008 14:22    Заглавие: ре Отговорете с цитат

Модерирано от RC
Мнението е изтрито поради несъобразяване с правилата на форума и раздаване на квалификации.
Координатите на Ditronix ги имаш, така че ако той желае да ти помогне може да се свържеш с него на PM (след като направиш необходимото) или на мейла.
Темата ти приключи.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети