| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 21:41 Заглавие: |
|
|
Принципа е че ако няма 2 захранвания се подава само на студената.Двата входа се ползват само при първоначално пълнене и това просто скъсява времето за загряване ако е само от студената. Имах навремето 2 водомера и съм гледал кога от къде дърпа.Всички последващи плакнения и допълнителни обработки си ги прави САМО ОТ СТУДЕНИЯ ВХОД.Така че връзваш само студения и това е . Между другото още ползвам ВЯТКА 14 и в момента се радва на добро здраве вече 16 години. Единствения ремонт е помпата за мръсна вода която е пренавивана 2 пъти и е с побългарена семерина.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
CHILIEV Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 9:02 Заглавие: |
|
|
супер, още снощо щях да я пусна, но не ми пасна цолажът на маркуша с този на тръбите, надявам се днес да мога да си намеря някакъв преходник или нещо такова...
засега съм решил да пускам вода само на студения вход,
ако се сещате за нещо, което трябва да знам - сега е момента  _________________ www.CHILIEV.com - web design company
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2008 20:17 Заглавие: |
|
|
здравейте пак ...
Свързах си пералнята и сега я пуснах за първи път. Има малко проблеми с програматора може би но това настрана засега.
имам още няколко въпросчета относно моята вятка:
1. четох инструкцията и никъде не срещнах центрофуга... най-голямото ми щастие се казваше ИЗЦЕЖДАНЕ.. което не е кой знае колко полезно има ли центрофуга тази пераля изобщо или не мога да я намеря ...
2. 3-те бутона на панела отпред за икономично, енергоспестяващо пране и режим без изцеждане.... на къде са включени и накъде изключени ?
3. Ако някой има такава пераля да ми каже когато се включи пералнята от 1-ва програма кога и как приключва. Понеже при мен спря някъде около 8-ма програма и незнам дали е прецакано нещо или така трябва да е .
Благодаря ви предварително
Поздрави ! _________________ www.CHILIEV.com - web design company
 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2008 20:28 Заглавие: |
|
|
CHILIEV, извинявай за offtopic-a ама тая пералня да не ти е подарък (или зестра) от тъщата
П.П. Нали знаеш какво пише в американските барове по/във времената на дивия запад?
"Не стреляйте по пианиста - той толкова си може"
Та така и с Вятката  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2008 22:19 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | CHILIEV, извинявай за offtopic-a ама тая пералня да не ти е подарък (или зестра) от тъщата
П.П. Нали знаеш какво пише в американските барове по/във времената на дивия запад?
"Не стреляйте по пианиста - той толкова си може"
Та така и с Вятката  |
хехехехех ..
да разбирам ли че няма центррофуга ..
поне кажете накъде са включени бутоните  _________________ www.CHILIEV.com - web design company
 |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 7:46 Заглавие: |
|
|
Режимът центрофуга на руски е "отжим" Естествено че трябва да го има. Ако искаш да активираш режим 1/2 или да изключиш центрофуга или 90 градуса копчето го слагаш нагоре
Не съм сигурен за точния термин но на Вятка 14 и 16 това е думата която е написана на легендата на програматора и съответства на режим центрофугиране.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg
Последната промяна е направена от sacho на Чет Мар 13, 2008 7:50; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 9:06 Заглавие: |
|
|
ясно. Благодаря sacho.
В режим "отжим" просто върти без вода, но много бавно и ефекта е нулев, барабана прави около 1 оборот/сек.
Затова предположих че това е някаква друга "екстра" Реално като извадиш прането то е съвършенно мокро... _________________ www.CHILIEV.com - web design company
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 9:08 Заглавие: |
|
|
Защо получавам мейл че имам лично съобщение в този форум, а реално нямам  _________________ www.CHILIEV.com - web design company
 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 9:16 Заглавие: |
|
|
| CHILIEV написа: | ясно. Благодаря sacho.
В режим "отжим" просто върти без вода, но много бавно и ефекта е нулев, барабана прави около 1 оборот/сек.
Затова предположих че това е някаква друга "екстра" Реално като извадиш прането то е съвършенно мокро... | Този режим е за отпускане на дрехите след центрофугирането им. Иначе са набити към барабана. |
|
|
 |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 10:18 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | "Не стреляйте по пианиста - той толкова си може"
|
Може може и така добре го може че я чуваха през няколко етажа, а фуная който беше върху нея така се мяткаше че всички лоши спойки ги показваше в най ранен стадий.
Проблема може да е слаб ремък но тогава се чува въртене на мотора а барабана си стой неподвижен. Проблем по токовете не ми е създавала, освен една термичка. А ключа за изключване може да се провери по най елементарен начин. |
|
|
 |
|