| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 22:24 Заглавие: |
|
|
| branko написа: | DVD-RW и +RW ги изхвърля и изписва грешка.
В момента записва само на DVD-R, чете някои CDaudio, и оригинални DVD, както и някои които съм записвал. |
Ми, то на линка който си дал си пише, че не може да записва DVD+R! Фабрично не може ... _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
woodoman Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 22:33 Заглавие: |
|
|
Погледнали как е поставен джъмпера за приотитет на устройството на LG-то. Да не би да е посочен друг приоритед. Защото понякога компютъра за да приеме CD иска да се посочи дали е MASTER, SLAVE или CSEL. _________________ Нека да си помагаме взаимно. Защото ако не си помогнем ние няма кой да ни помогне. |
|
|
 |
branko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 19:59 Заглавие: |
|
|
Джъмпера го поставих както беше на оригиналното устройство(Мастер), голяма ми е кушията пак с приместването на СД тата от компа на записвачката. Вчера направих още един опит, както бях писал не чете СДта с музика. Но забелязах че тези които съм презаписвал и ментета които обикновенно не тръгват на друк плеар ги чете,а тези които са оригинални(до колкото има на пазара) изобщо не ги иска.
Другото което ми направи впечетление е, че си намира всички тракове до последния без никакво забавяне и когато чете си чете идеално.
Това ме води до мисълта че има някъкво ограничение в софта?  _________________ След като изгориш едно нещо прочети инструкциите за да разбереш как си го скапал |
|
|
 |
branko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 10:44 Заглавие: |
|
|
Продължавам сам да си давам отговори
Та попрочетох за подобни проблеми и се оказа, че има софтуерен ъпдейт който трябва да се вкара за да чете по-новите версии на дисковете.
Някой правил ли е тази операция и дали е възможна, и естествено как да си намеря съответния софтуер.  _________________ След като изгориш едно нещо прочети инструкциите за да разбереш как си го скапал |
|
|
 |
wqep Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2008 10:49 Заглавие: firmwar |
|
|
| Колега провери ли коя версия ти е фирмоъра?Но която и да е вероятноста да си за лоудер е 99% |
|
|
 |
branko Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 12:19 Заглавие: |
|
|
Ok, ами ъпдейта от къде да си го изтегля? _________________ След като изгориш едно нещо прочети инструкциите за да разбереш как си го скапал |
|
|
 |
wqep Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 12:38 Заглавие: |
|
|
| Кажи ми коя версия на софта е в уреда |
|
|
 |
branko Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 14:04 Заглавие: |
|
|
Не знам дали ще успея да вляза в сервизния режим, защото нямам дистанционно, а в инструкциите пише че с него се влиза. Дали с комбинацията която е описана и бутоните на ДВДто ще успея. Все пак ще пробвам
И още нещо, по форумите видях,че се търси версия 3.0
This is the diagnostics to locate the faulty position.
The diagnostics can be executed using the remote commander (Remote Control Mode1) and a monitor.
To execute the diagnostics mode, connect the VIDEO OUT (L2 OUT) connector to a monitor. While pressing INPUT SELECT, REC
MODE and STOP of the main unit, connect the AC power cord to the power outlet to start the diagnostics.
Keep pressing INPUT SELECT, REC MODE and STOP of the main unit (about 10 seconds) until the diagnostics screen appears on monitor
display.
Either “OK” or “NG” appears on the monitor screen while the diagnostics is in progress. You can judge the respective device or its
peripheral from the message of either “OK” or “NG” on the monitor screen.
When an abnormality is detected, the diagnostics is stopped at that moment and you can select to proceed the diagnostics or to stop it.
Use the remote commander (DVD1) keys or the keys on the front panel of the main unit to operate the diagnostics. _________________ След като изгориш едно нещо прочети инструкциите за да разбереш как си го скапал |
|
|
 |
wqep Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 14:30 Заглавие: |
|
|
| Не знаех че има 3.0 до 2.0 мога да помагам.Без ДУ не става.УСПЕХ |
|
|
 |
branko Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 14:44 Заглавие: |
|
|
Ако имаш 2.0 , мога да пробвам и с нея, едва ли моята ще е 2.0  _________________ След като изгориш едно нещо прочети инструкциите за да разбереш как си го скапал |
|
|
 |
|