| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 13:57 Заглавие: Правих телевизор със смяна на памет |
|
|
Колеги да се похваля най накрая и аз оправих тв със смяна на памет и влизане в сервиз Значи вчера влезе CROWN CB2148 proc TDA9381 i tn pamet 24C08 Не помнеше програмите когато избира и когато свърши тази процедура излизаше червен надпис че програмите са блокирани Както никога свалих старата памет и сложих цокъл Запалих програматора (на бутане и дърпане че не беше работил много време ) ,подготвих набор бинове ,дъмпове и два три флаша за асортимент И докато чаках програматора да отработи и развие обороти реших да сложа празна памет Сложих и О ЧУДО телевизора почна да си помни програмите и оня надпис изчезна После се наложи да вляза в сервизен режим(влиза се през лицевия чинч за видеовхода на този модел) да коригирам леко вертикалния резмер и всичко стана точно Та ако имате нужда да пишем памет на совалката и да и влизаме сервизен режим съм отворен вече как става  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 14:08 Заглавие: |
|
|
Честито! Винаги има първи път И аз тази година имам само едно слагане на памет,защото просто физически някой я беше свалил.А пък си мислех ,че съм старомоден като гледам какво правят хората.  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 14:16 Заглавие: |
|
|
Бравос,трябва да го патентоваш .Ама fishev що не го писа дето му е мястото че трябваше аз да се мъча  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 14:26 Заглавие: |
|
|
Явно Сашо днес има полов ден, заебал е работата и е седнал пред РС-то и твори във форума  |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 15:34 Заглавие: |
|
|
Сашо,
Явно си написал темата в този раздел с цел дъмпов или бинарен отзвук. да, ама не. Сбъркал си още заглавието.
| Цитат: | | Правих телевизор със смяна на памет |
Телевизорите се правят в завода, в сервизите се ремонтират. Искаше забележка, ето ти я. Хайде сега кажи на всички, кога ще почерпиш? Колеги, миналата седмица Сашо си купи сервиза. Да му е честит!!! _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 17:24 Заглавие: Re: Правих телевизор със смяна на памет |
|
|
| fishev написа: | | Колеги да се похваля най накрая и аз оправих тв със смяна на памет и влизане в сервиз | Честито и от мен! Довечера да гледаме новините, че сигурно ще го съобщят  |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 19:14 Заглавие: |
|
|
fishev написа:
Колеги да се похваля най накрая и аз оправих тв със смяна на памет и влизане в сервиз
Видя ли не е толкова трудно А за сервиза Честито |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 19:38 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Явно Сашо днес има полов ден, заебал е работата и е седнал пред РС-то и твори във форума  | Днес беше добър ден за правене и /или ремонтиране на телевизори Правих от дръглив 14 инчов фунай до 29 ка панасоник100хз Всичко което хванах стана Даже си пипнах и няколко пъти онази работа за кадем Щото има дни когато каквото и да хванеш изсъхне и човек и на тоалетна не сме да отиде Благодаря колеги за поздравите остава черенето на Рибарица  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 20:37 Заглавие: |
|
|
И да не забравиш за климатиците в Обеля  |
|
|
 |
forum Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2008 21:18 Заглавие: |
|
|
Фишев ти по начало си велик - НАЙ ГОЛЕМИЯ.
На здраве и много бъдещи успехи. |
|
|
 |
|