Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Правих телевизор със смяна на памет
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 13:57    Заглавие: Правих телевизор със смяна на памет Отговорете с цитат

Колеги да се похваля най накрая и аз оправих тв със смяна на памет и влизане в сервиз Значи вчера влезе CROWN CB2148 proc TDA9381 i tn pamet 24C08 Не помнеше програмите когато избира и когато свърши тази процедура излизаше червен надпис че програмите са блокирани Както никога свалих старата памет и сложих цокъл Запалих програматора (на бутане и дърпане че не беше работил много време ) ,подготвих набор бинове ,дъмпове и два три флаша за асортимент И докато чаках програматора да отработи и развие обороти реших да сложа празна памет Сложих и О ЧУДО Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing телевизора почна да си помни програмите и оня надпис изчезна После се наложи да вляза в сервизен режим(влиза се през лицевия чинч за видеовхода на този модел) да коригирам леко вертикалния резмер и всичко стана точно Та ако имате нужда да пишем памет на совалката и да и влизаме сервизен режим Laughing съм отворен вече как става Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 14:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Честито! Винаги има първи път Very Happy И аз тази година имам само едно слагане на памет,защото просто физически някой я беше свалил.А пък си мислех ,че съм старомоден като гледам какво правят хората. Very Happy
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 14:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Бравос,трябва да го патентоваш Very Happy .Ама fishev що не го писа дето му е мястото че трябваше аз да се мъча Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 14:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно Сашо днес има полов ден, заебал е работата и е седнал пред РС-то и твори във форума Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 15:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Сашо,
Явно си написал темата в този раздел с цел дъмпов или бинарен отзвук. да, ама не. Сбъркал си още заглавието.
Цитат:
Правих телевизор със смяна на памет

Телевизорите се правят в завода, в сервизите се ремонтират. Искаше забележка, ето ти я. Very Happy Хайде сега кажи на всички, кога ще почерпиш? Колеги, миналата седмица Сашо си купи сервиза. Да му е честит!!!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vladimirstanoev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 17:24    Заглавие: Re: Правих телевизор със смяна на памет Отговорете с цитат

fishev написа:
Колеги да се похваля най накрая и аз оправих тв със смяна на памет и влизане в сервиз
Честито и от мен! Довечера да гледаме новините, че сигурно ще го съобщят Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
fonev_tv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 19:14    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
Колеги да се похваля най накрая и аз оправих тв със смяна на памет и влизане в сервиз
Видя ли не е толкова трудно А за сервиза Честито
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 19:38    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
Явно Сашо днес има полов ден, заебал е работата и е седнал пред РС-то и твори във форума Laughing
Днес беше добър ден за правене и /или ремонтиране на телевизори Правих от дръглив 14 инчов фунай до 29 ка панасоник100хз Всичко което хванах стана Даже си пипнах и няколко пъти онази работа за кадем Щото има дни когато каквото и да хванеш изсъхне и човек и на тоалетна не сме да отиде Laughing Laughing Laughing Благодаря колеги за поздравите остава черенето на Рибарица Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 20:37    Заглавие: Отговорете с цитат

И да не забравиш за климатиците в Обеля Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
forum
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 21:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Фишев ти по начало си велик - НАЙ ГОЛЕМИЯ.
На здраве и много бъдещи успехи.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети