| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pankovska Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2008 14:36 Заглавие: tv orion шаси-b-7000 не включва PIP-а |
|
|
| тв. orion. захранване с tea2261 и s2000 на отделна платка,tda8350-вертикал,tda8140-драйвер на редовия имп. ,2тунера .Сменено тхо.Не включва пип-а.Не да няма сигнал през единия тунер,а изобщо не отваря прозорче.Чух от колеги,че можел да се заключи.Вярно ли е? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 10:38 Заглавие: |
|
|
| pankovska написа: | | Чух от колеги,че можел да се заключи.Вярно ли е? | Не може да се заключи, но вероятно може да се изключи. Пробва ли със смяна на паметта? Напиши състава на PIP-a, процесора, видеото... |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 11:05 Заглавие: |
|
|
Дай и точния модел на телевизора.И информация за карантиите за които колегата Станоев каза.
Тъй.Не мога да се въздържа щот съм графоман.Ти не ми отговаряй,не ми пречиш.Предполагам че става въпрос за модел TV8295PIP.Общо казано-шаси 7000 professional.Вход в сервиз:1.задържа се бутон MENU от локалната клавиатура 2.включва се от мрежовия ключ 3.чака се докато светодиода светне 4.отпуска се бутон MENU и се натиска STBY от дистанционно.Вече сме в сервизен режим.Там с дистанционното весело клюфтиш-нагоре-надолу,наляво-надясно.Ще ме попиташ с коя опция се активира PIP?Не знам.Телевизора тръгва с празна памет,която ако изчакаш достатъчно трябва да се инициализира.После в сервизен режим да се въведат опциите,написани на лепенка на а)задния капак б)кинескопа в)шаси г)и аз не знам къде.Имам и два записа на памет,но не знам кой е по-подходящ.Мога да ги предоставя при заявка.Всичко това важи за шаси с процесор uP83C055(един от многото,ама най ме изкефи).Ако евентуално е с друг процесор(примерно CCU-2030,един от многото) мисля че запис все пак ще се намери.Пфу,олекна ми. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
pankovska Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 18:53 Заглавие: |
|
|
| благодаря за информацията!клиента се оказа от много бързащите и малко плащащите,така че приключихме. |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 19:01 Заглавие: |
|
|
| pankovska написа: | | благодаря за информацията!клиента се оказа от много бързащите и малко плащащите,така че приключихме. | Нищо ново на този свят |
|
|
 |
|