|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
M3 Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 14:38 Заглавие: razvaleno kopche CD/radio/Tipe |
|
|
| imam kasetofon s prevkljuchvane kam kaseti/Cd i radio. Ta tova kopche maj neshto e povredeno zashtoto veche ne moge da se prevkjluchva stava samo za kaseti...s mnogo zor, nepreksnato prevkljuchvane stava i za CD. Tarsja otgovor, moge li da se popravi lesno.Marsi predvaritelno |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 14:44 Заглавие: |
|
|
| От това по-лесно няма.........носиш го в най-близкия сервиз и си готов ! |
|
|
 |
M3 Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 15:05 Заглавие: |
|
|
| ne iskam nikav serviz iskam az da si go opravja sigurno e prosto, no vse pak......... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 15:16 Заглавие: |
|
|
M3, ами след като е защо не си го оправиш сам?
От начина ти на писане не личи да имаш особенни познания за наистина елементарните неща за които питаш. Резултата от подобна намеса обикновенно е трагичен и доста по-скъп, така че вслушай се в съвета който ти дадоха вече.
Когато се задават въпроси и се търси помощ - въпросите трябва да са конкретни - марка, модел, проблем...
След това, добре е да се спазват правилата на форума още повече когато си "гост" и търсиш помощ.
Това на какъв език е? |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 16:04 Заглавие: |
|
|
Предполагам че копчетата са едни запоени на платката директно, миниатюрни бутончета. Същите слагат и в лазерните показалки и много от устройствата в последните десетина години.
Tipe предполагам, че си искал да напишеш ТАРЕ /лента (касетофон) |
|
|
 |
M3 Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 16:50 Заглавие: |
|
|
| Kasetofona e Lenco, i kopcheto e plazgashto se , ne e buton. Inache vjarnata duma e TAPE, no kakvo znachenie ima sled kato vseki znae za kakvo stava vapros, tuk da ne forum po pravopis...E dano pak njama mnogo obideni, vse pak iskah profesionalen savet,no takav ne poluchih do sega. Potarjam vaprosa mi, znae li njakoj kak moga da si go opravja sam, vse oshte ne sam otvarjal kasetofona, inache modela ne e na poveche ot 3g. Blagodarja vi |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 16:58 Заглавие: съвет! |
|
|
Ами отваряш касетофона, най- вероятно ще ти се наложи да разпояваш крачетата на копчето, и вътре вече гледай какво точно е помляно...
Та после си взимаш копчето, ако не може да се възстанови, отиваш в магазин за чаркалъци и казваш "искам едно ей-такова"
Аз поне така правя... _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 17:04 Заглавие: |
|
|
Добре, щом толкова настояваш
1.отваряш капака на устройството
2.демонтираш платката на която се намира въпросното ключе
3.разпояваш ключето
4.разглобяваш го и го ремонтираш-за ключето става въпрос
5.запояваш го обратно на местото му
6.монтираш платката на местото и
7.затваряш капака
Ето-виждаш ли колко просто и лесно е , повечето клиенти така си мислят, взимаме пари ей така, без да правим нищо, без да сме се учили, без да сме имали безсънни нощи, изгорени части и уреди и т.н.
и 8.ако все още държиш да използваш въпросното устройство-отиваш в най-близкия сервиз където ремонта вече ще ти струва много повече ако не беше правил преди това от 1 до 7. НО, едно голямо НО, ако имаш хъс към техниката и имаш желание да се занимаваш с електроника, то тогава нещата стоят другояче. Поощрявам мерака ти да си го ремонтираш сам не заради евтиния ремонт, а за да разбереш и видиш какво има вътре и как работи, тоест, имаш сърбеж в ръцете. Хайде стига че стана като нравоучение, каквото и да решиш-успех ! |
|
|
 |
M3 Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 17:18 Заглавие: |
|
|
| blagodarja. Ej za tova tolkova vi machih, prosto mi se iskashe sam da si go opravja. Ama dosta ste trudni, razbira se che s objasnenie njama da stana prodfesionalist, trjabva da se chete no az i ne sikam da vi vzemam hljaba. Spoko, nikoj ne si misli che si sedite i vzemate pari, vsichko e v glavata vi i vie reshavate dami da go prodavate ili podarjavate. V sluchaja go vzemam kato podarak zatova -mersi:) |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2005 21:06 Заглавие: |
|
|
Много по лесно ми е да чета на кирилица!
Опитай първо да впръскаш в превключвателя малко WD-40 продава се в магазините за авто части. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|