| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 16:16 Заглавие: THOMSON 21DK24E-върти каналите |
|
|
Шасито е ICC17.Като загрее малко започва да превърта каналите.Ефект като на процесор,ама ако беше Фунай щях да съм сигурен-тук не съм.Всякакви съвети приемам,защото досега не съм правил такова шаси. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 19:43 Заглавие: |
|
|
Програмите ли сменя или честотата? Изключи бутоните на предния панел, скрий дистанционното и измери: на 21 и 22кр. на проца -> 0V, а нa 23 и 24кр. -> 5V. Ако напреженията са точни, провери с осцилоскопа за пулсации и дали не се появяват сканиращи импулси 12ms. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 21:56 Заглавие: |
|
|
Програмите сменя,дистанционното го крих.Сега наистина остава да изключа бутоните. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 22:00 Заглавие: |
|
|
Това съм го виждал при залепени станиолчета на ДУ на FUNAI. Махнах батериите и нещата се изясниха. Но, кой знае може и копче на панела да е блокирало. Не ми се вярва да е процесор. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
|