|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 15:58 Заглавие: |
|
|
| РЕТ3 ,ти май не прочете поста ми внимателно -стига си се правил на велик откривател ,разбрахме ,че това ти трябва за кола ,то какво ли ще чуваш там ,хайде озапти се малко и си слушкай музиката ,никой няма да седне да си губи времето ,за да ти докаже кое как е! Ти да не си от BGAudio ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
PET3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 21:44 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | РЕТ3 ,ти май не прочете поста ми внимателно -стига си се правил на велик откривател ,разбрахме ,че това ти трябва за кола ,то какво ли ще чуваш там ,хайде озапти се малко и си слушкай музиката ,никой няма да седне да си губи времето ,за да ти докаже кое как е! Ти да не си от BGAudio ? |
Е не, не, не съм от BGAudio
Просто имам доста повече опит от mitcd. И като вземе някоя рогата зодия като него да си налага погрешното мнение просто ми кипва.
Модерирано от RC
А на мен ми кипва когато постоянно и безпричинно за отговор се ползва бутона вместо  _________________ Варна-Бургас-Варна
пишете само на [email protected] или ICQ-то
www.putfile.com |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 23:07 Заглавие: |
|
|
| Не те знам колко опит имаш ,но тва което даваш го има само в аудио ментаците.А затова че не съм опитен с тонкорекори съм си играл преди 10 години.КАЧИ СХЕМА ТАКАВА НА НЯКОЙ СВЯСТЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ и тогава ще се съглася!И като си толкова печен защо задаваш такива въпроси? |
|
|
 |
PET3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 6:28 Заглавие: |
|
|
О не, не, съвсем не искам да те обидя на тема тонкоректори.
Не ставаше въпрос дали някой разбира от тонкоректори, а дали си мърда мозъка да мисли или спросто така изтърсва нещо не на място щото така го правила някоя си фирма и останалите след нея.
Камо ли да тръгне да си играе с поялника и да види колко е прав на практика
Аз не можах да намеря методика за изчисление на филтрите в коректорите, но пък за всякакви други филтри имам - НЧ, ВЧ, лентови, заграждащи, L-C, R-C. Затова я навързах така схемата. И я предложих като решение. Ако на някой му е интересно. Има и няколко сметки за всеки един от тях. _________________ Варна-Бургас-Варна
www.putfile.com |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2008 18:17 Заглавие: |
|
|
Не става въпрос само за тая схема .Ти човеко разбирач не си зададе както трябва въпроса(тон коректор 2W ???).После сам си отговаряш и си правиш заключения .Накрая обиждаш всеки който искаше да ти помогне по някакъв начин.Е тва не мога да разбера !
PS:Аз съм по нервен и от тебе ,но Божилов ме вкара в крачка .А тебе как са те пропуснали незнам  |
|
|
 |
PET3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 08, 2008 11:07 Заглавие: |
|
|
Гледай датите. За толкова много време и най-големия бълък съм ще си отговори на въпросите
Аа, споко аз съм си така и в реалния живот - нестандартни въпроси, нестандартни отговори и на края все сам си отговарям на нестандартните решения. Направо се чудя къде ще му излезе края
Аз просто ме мързеше да чета писанията преди голямото ми избухване и просто нахвърлих нещо да става шоуто. _________________ Варна-Бургас-Варна
www.putfile.com |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|