Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дайте схема на тонкоректор
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 05, 2008 15:58    Заглавие: Отговорете с цитат

РЕТ3 ,ти май не прочете поста ми внимателно -стига си се правил на велик откривател ,разбрахме ,че това ти трябва за кола ,то какво ли ще чуваш там ,хайде озапти се малко и си слушкай музиката ,никой няма да седне да си губи времето ,за да ти докаже кое как е! Ти да не си от BGAudio ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
PET3
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Юни 05, 2008 21:44    Заглавие: Отговорете с цитат

ELP написа:
РЕТ3 ,ти май не прочете поста ми внимателно -стига си се правил на велик откривател ,разбрахме ,че това ти трябва за кола ,то какво ли ще чуваш там ,хайде озапти се малко и си слушкай музиката ,никой няма да седне да си губи времето ,за да ти докаже кое как е! Ти да не си от BGAudio ?

Е не, не, не съм от BGAudio Very Happy Very Happy
Просто имам доста повече опит от mitcd. И като вземе някоя рогата зодия като него да си налага погрешното мнение просто ми кипва.

Модерирано от RC
А на мен ми кипва когато постоянно и безпричинно за отговор се ползва бутона вместо
Върнете се в началото
mitcd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Чет Юни 05, 2008 23:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Не те знам колко опит имаш ,но тва което даваш го има само в аудио ментаците.А затова че не съм опитен с тонкорекори съм си играл преди 10 години.КАЧИ СХЕМА ТАКАВА НА НЯКОЙ СВЯСТЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ и тогава ще се съглася!И като си толкова печен защо задаваш такива въпроси?
Върнете се в началото
PET3
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2008 6:28    Заглавие: Отговорете с цитат

О не, не, съвсем не искам да те обидя на тема тонкоректори.
Не ставаше въпрос дали някой разбира от тонкоректори, а дали си мърда мозъка да мисли или спросто така изтърсва нещо не на място Wink щото така го правила някоя си фирма и останалите след нея.
Камо ли да тръгне да си играе с поялника и да види колко е прав на практика Very Happy
Аз не можах да намеря методика за изчисление на филтрите в коректорите, но пък за всякакви други филтри имам - НЧ, ВЧ, лентови, заграждащи, L-C, R-C. Затова я навързах така схемата. И я предложих като решение. Ако на някой му е интересно. Има и няколко сметки за всеки един от тях.
Върнете се в началото
mitcd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2008 18:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Не става въпрос само за тая схема .Ти човеко разбирач не си зададе както трябва въпроса(тон коректор 2W ???).После сам си отговаряш и си правиш заключения .Накрая обиждаш всеки който искаше да ти помогне по някакъв начин.Е тва не мога да разбера !

PS:Аз съм по нервен и от тебе ,но Божилов ме вкара в крачка .А тебе как са те пропуснали незнам Very Happy
Върнете се в началото
PET3
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 08, 2008 11:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледай датите. За толкова много време и най-големия бълък съм ще си отговори на въпросите Very Happy
Аа, споко аз съм си така и в реалния живот - нестандартни въпроси, нестандартни отговори и на края все сам си отговарям Wink на нестандартните решения. Направо се чудя къде ще му излезе края Smile
Аз просто ме мързеше да чета писанията преди голямото ми избухване и просто нахвърлих нещо да става шоуто.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети